Vučić: Nikad više ne smemo da se delimo

Obeležavanje 628 godina od bitke na Kosovu

Ostavite komentar


  1. Ti si se okruzio kriminalcima,ratnim profiterima,lopovima, i mrzis sve ostale.Ti se vise potreses,kad nastrada mutavi,nego kad se radnik obesi,jer nema za hleb.Do sada niko Srbiji nije naneo zla,koliko si ti to uspeo od 1992 pa do danas,vazno je da si ti sacuvao svoju zadnijicu,apreko 100 000je nastradalo u ratovima,a milioni jos osecaju te posledice.Tebe jos nije napustila ratno huskacka politika,koju zdusno podrzavaju tvoje televizije i tvoji novinari.Nije te blam da ti govoris o pomirenju.

  2. Ta podela je i dovela do viševekovnog ropstva pod Turcima, to nikada više ne smemo dozvoliti sebi.

  3. На нашем грбу стоји 4 С. Паметни људи знају, да САМО СЛОГА СРБИЈУ СПАШАВА.
    Када смо сложни нико нам ништа не може. Ако Вучић успе да будемо сложни као држава, онда ћемо бити стварно лидер региона.

  4. Srbija je na pravom putu napretka i razvoja. Aleksandar Vučić je spreman sa svima da sarađuje o unapređenju svakog odnosa sa regionom i svetom.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. i 26. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.