Vučić o mogućoj ponovnoj blokadi Rektorata: Đura će ponovo da se izvinjava što te je tukao

Ostavite komentar


  1. Ako ne proglase da je plagijat opet blokada. Rektora je ucenjena još pominje neko kovertirano pismo ako se ne ispune uslovi da ce ga objaviti. Garant da je plagijat su profesori sa filozofsko hemijskog i dr. fakultete koji nisu ni videli doktorat a i da jesu ne razumeju se u mat
    Eriju. Ovo izlaganje studenkinje je dokaz da je rektora bila pod pritiskom i to treba javno da kaže. Ova nesretna izjava studenkinje je sve ogolilo.

    1. A ti da se vratiš u osnovnu školu i opismeniš se, pa onda komentariši univerzitet

  2. A ne zagrcnuti se. To je taj Vučićev cinični „humor“ koji niko osim njega ne razume.

  3. Na Visokoj poslovnoj školi strukovnih studija u Novom Sadu zaposlili su ćerku pokrajinskog sekretara za visoko obrazovanje prof. dr Zorana Miloševića, koja je završila isti privatni fakultet kao Toma Nikolić, a asistentkinje koje su državni Pravni završile sa preko 9,5 su ostale bez posla.

  4. Hteo je da bude duhovit po ko zna koji put i ne uspeva, jednostavno nema on smisla za to………ostalo znate

    1. Njegov humor je uvek crni humor, i to bi bilo ok da mi nismo glavni akteri njegovih „pošalica“.

  5. ako stvarno postoji autonomija Univerziteta i Rektorata, onda ih treba pustiti da samostalno odlučuju, a ne da im se naređuje kakvu će odluku doneti

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.