Vučić: Oni žele moju glavu na tacni, a biće nesrećni ukoliko plan ne bude prihvaćen 1Foto: printscreen / Pink

Srpski predsednik Aleksandar Vučić poručio je u obraćanju građanima da nikoga na javnoj medijskoj sceni nije briga oko Kosova osim da „javno streljaju predsednika Srbije“.

„Oni se u stvari svi nadaju, ovi koji organizuju protest sutra da ću moći da potpišem da bi tražili moju glavu na tacni a ne zato što bi bili uplašeni ili nesrećni ukoliko taj plan bude prihvaćem. Ali biće nesrećni ukoliko plan ne bude prihvaćen“.

Poručio je opet da želi da nastavi normalizaciju odnosa sa Albancima, te da Srbija čvrsto drži „crvene linije“.

„Pozivam građane da veruju državnom rukovodstvu, ne moraju da me vole ili glasaju na izborima samo ih molim da veruju u posvećenost mudrost ozbiljnost i rodoljublje svog državnog rukovodstva i snagu.

Znam sta radim. Neko mora da pregovara u ime građana Srbije i ništa neće biti tajno, kako neki misle. Mi smo taktički uvek bili superiorni a starteški uvek gubili. Ako oćete da vam analiziram sve od Miloševića, Koštunice, Đinđića, Tadića, svi su oni bili bolji govornici i šarmantniji od mene.

Ako analizirate rezultate potpuno objektivno racionalno u svakoj sferi videćete da stoji drugačije. Znam šta ne smemo da izgubimo ali znam šta moramo da sačuvamo“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari