„Nije fer što je Vučić rekao da poljoprivrednici žele da uzmu pare građana“: Sagovornici Danasa o stavu predsednika Srbije

Ostavite komentar


  1. Vučić nije nadležan za pitanja poljoprivrednika! Ponovo nekažnjeno krši Ustav. Znači, njegovo mišljenje je njegova lična stvar. A šta rade pravosudni organi ove zemlje povodom decenijskog kršenja Ustava???

  2. Ovo što glumi predsednika je sazdano od zla, svaki trenutak koristi da nekoga zavadi. A kada nema koga, onda se svađa sam sa sobom. Hrpa negativne energije.

  3. Зашто не преносите коментаре ? Зар ви нисте огледало демократије.

  4. Ne može da završi rečenicu da ne pokaže na nekog,da nekog ne okleveta,proglasi lopovom….Sa druge strane baš je okružen u potpunosti ,,svojom pričom,,sve su te ikone oko njega.

  5. Vučića malo ko sluša, biračko telo mu nije perspektivno, i na parizeru je. Osvestiće se i oni, pre ili kasnije, i shvatiće koje su razmere štete koju je naneo građanima, i državi, sa svojom organizovanom kriminalnom koalicijom…

  6. Čime se Vučić bavi- politikom. U čemu je onda problem?
    Da li je to delatnost kojom može da se bavi samo on i njegova partija?
    Politika nam svima kreira život, tako da je sasvim normalno da i svi ostali iskažu svoje mišljenje, ukažu na svoje probleme.
    Upravo je u tome problem, pošto su vladajući svoje bavljenje politikom proglasili malte ne svetom delatnošću, a iskazivanje tuđeg mišljenja politikom u najnegativnijem smislu. Puna podrška poljoprivrednicima. Nemate razloga da se ograđujete da je i politički protest.

  7. Narod mora biti svestan, da bez poljoprivrede i zemljoradnika smo pukli! Vučić je svestan da je pukao, sada se hvata za slamku.Inače uvek je ponižavao svoj narod, ni sada nije izuzetak.Protesti uopšte ne trebaju stati do god vlada ne padne!

  8. Bezobrazluk ovog čoveka prevazilazi sve granice.A mi dalje nemamo svest i tome šta treba da radimo

  9. A od čijih para se on vozi helikopterom, jede i pije mufte, od čijih para živi Brnabić, od čijih para onaj mutirani vozi meklarena, od čijih para Nikolić živi u onoj vili….

  10. Naprosto ne mogu da verujem na takvu izjavu, pa za veće lopove od rođenja niti sam čuo a niti video za ove na vlasti doživotna deluje kao oslobađaju kazna

  11. Jel’ neko javio Vuĉiću da se asvalt ne jede? Ne zna? Pa javite mu!
    A što se tiĉe seljaka, pa naravno da seljaci hoće naš novac, a mi hoćemo da jedemo i da to platimo. Prirodna pojava je da se rad plaća! Za to su oni radili cele godine da nama proizvedu i prodaju hranu da imamo śta da jedemo, naśe domaće a ne Kinesko, Holandsko, Nemačko….a oni da dobiju platu za svoj rad. Hrana ne dolazi iz skupštinskog restorana nego sa njiva ovih seljaka, od njihovog znoja i truda. Javite politiĉarima da je to normalno a ne da se ovako zaprepaste kad čuju da seljaci hoće novac za svoj rad.

  12. Poljoprivrednici su gradjani takodje; ti isti koji se zalažu za razumniju raspodelu budžeta!! Cini mi se da ako treba da biram Nacionalni stadion ili Poljoprivrednici … Izbor je svakako ovi drugi. Parama ce upravljati gradjani kroz Parlament a NE on – AV jer to nije u njegovom mandatu. AV mora da prestane sa vredjanjem sopstvenog naroda!!!

  13. @Paun
    „Gradjani“ (Narod) su preuzeli upravljanje parama i ’45. To isto su uradili i ’88. Pa ponovili 2000te, pa i 2012. Nemoj molim te više da „gradjani“ upravljaju našom državom i parama. Ajde da dodju neki stručni i pismeni ljudi koji će to raditi u naše ime, jer su i ovi koji sada upravljaju našim parama upravo ti „gradjani“ potekli kao posledica narodne volje.

  14. Historija srpskog naroda ne pamti gore vlasti i vreme,sramota je ali se mora reći da su neke stvari bolje funkcionisale za vreme rata.
    Ovaj je izgubio kompas,ogrezao u kriminalu i mafiji….
    Ej….nosi skupu odeću i obuću,bahati se na račun države,pije butelju od više hiljada evra…..a narodu reklamira parizer,selo je isto kao institucije degradiran i uništio……..naš seljak oće da radi i zaradi,mi oćemo zdravu hranu,ma ovo nije normalno……17.12.ili selidba

  15. Bezobrazluk ovog čoveka nema granica a gradjani izgleda nemaju mozga kad sve ovo smatraju normalnim

  16. Poprilicno sam siguran da Predsednik nije ispitivao javno mnjenje u vezi izgradnje stadiona. Saznao bi da su gradjani vise zainteresovani za neke druge investicije iz sociijalne sfere. Zasto hoce da zavadi gradjane Srbije sa poljoprivrednicima?

  17. Pa ko Vucicu vise otima novac gradjanima od tebe pokrao si penzije pokrao si poljuprivrednike sve si unistio sto mirise na Srbiju.

  18. To je radio i sa majkama, predstavljao ih kao bezobzirne parazite, koje bi da dobijaju nešto za ništa. Sa tom budalaštinom je nastavio sve dok nije shvatio da nema ko da radi i plaća poreze. Veliki je to smutljivac i pokvarenjak.

  19. Pa ako paori uzmu građanima novac neće ostati za Vučićevu kamarilu tako da ko o čemu gde ga najviše svrbi

  20. Toliko puta je istaknuto da ne treba komentarisati izjave AV-a! Drzimo se toga, molim vas!

  21. Kad dokrajče ovo malo seljaka koji danonoćno rade da obezbede hranu za gradjanstvo, naš narod će jesti sav otpad ovog sveta a da to nezna. I sad je jednom delom tako.

  22. Подржавам штрајкаче који траже своје право али не подржавам штрајкаче који блокирају путеве да овк други што не штрајкују не могу да обављају своје послове незнам да ли су ови први штрајкачи у праву иначе би их пдржао и друи део грађана

  23. Ви њега лебом,он вас каменом.Зато га казнити на изборима.Па у ћорку што завађа народ,и парче леба и воду,ако се лепо понаша.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.