Vučić: Pomoći ćemo srpske ustanove kulture u CG

Ostavite komentar


  1. Čuj, Mandić i Knežević. Oni ne štite nikakve Srbe u CG. Oni ih sapliću i deintegriraju. To je politika koja dijeli građansku Crnu Goru i uvlači Srbiju u konflikt sa CG. Srbi u Crnoj Gori imaju ista prava kao i svi drugi građani, jedino se neki "srpski lideri" biju u junačka prsa i leleču. Balkanska posla!

  2. Crnogorski Srbi i srpski Crnogorci iz mešovitih brakova bi morali dobiti dvojno državljanstvo odmah po rođenju, da nebi bilo diskriminacije. Nije pravo bez njihovog pristanka terati ih da se opredele za tatu ili mamu. Kada odrastu neka se opredeljuju svojevoljno.

  3. Zabavno je kad dodju ugozeni srbi iz Crne Gore da se "junacki isplacu" na
    Vucicevom patriotskom ramenu. Delegaciji veljesrba iz Crne Gore je jedino nedostajao Bulatovic (bez ili sa brkovima) kao i "ugrozeni" Amfilohije ciji prijem je predvidjen u sledecem terminu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.