Vučić: Razmisliću da li ću biti gost na N1, moram da se konsultujem sa decom

Ostavite komentar


  1. Vučić se pojavljuje samo tamo gde on napise pitanja i da novinaru da čita ista ta pitanja.Prema tome neće gostovati na N1.

  2. Nikada nijedan naprednjak neće gostovati na N1 zato što nemaju kapacitet da razgovaraju sa pravim novinarima. Njihov nivo je ružičasta i nesrećna tv i tamošnji voditelji.

  3. PINK i Hapy, kao i ostalie televizije sa državnom frekfencijom su po vašoj meri i vaše sigurno utočište. Ostanite tamo, volja vam. N1 je ipak ozbiljna i profesionalna televizija. Kao što nemate petlju da vodite dijalog sa političkim protivnicima, tako nemate petlji ni ovde da se pojavite. I, ne daj bože da se i ovde pojavite, onda stvarno neću imati šta da gledam.

  4. Ova izjava je ruganje u lice! Ne redakciji N1 već državi i njenim institucijama!
    Jadno i bedno od osobe koja predstavlja državu.
    Inače bi mogli da nekim programom ili softverom, bilo kako se zvalo, omogućite odgovore na komentare!
    Mislim da bi doprinelo boljoj diskusiji a I zainteresovanost bi verovatno porasla.

  5. iz Austrije. Trebao je to malo da zamota u celofan pa onda ne bi izgledalo jadno i bedno.

  6. @ Anči – Nisam ni mislio da vi, botovi, imate imalo sive materije potrebne za razmisljanje i donosenje pametnih odluka.

  7. Kakav si presednik kad nećeš na TV DUEL? to rade samo diktatori i lažovi, jer mora da se suočavatd sa ISTINOM a istine NEMA, kupujes glasove, zašto ranije nikad država nije dala pare.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.