Vučić: Referendum kada budem imao nešto

Ostavite komentar


  1. Ako nemaš „ništa da ponudiš“ zašto najavljuješ referendum?
    Nisi ti doneo odluku o smanjenju plata i penzija, to je uradio MMF.
    Takođe nisi doneo odluku o povećanju plata i penzija, nego je to, opet, uradio MMF.
    Ti si samo, moralno jadan ali masno plaćen, izvršilac tuđih odluka.

    1. Plate i penzije u javnom sektoru se finansijraju od poreza a kako su prednodnici uništili privredu to le i logično bilo da se smanje plate i penzije. Mi smo kod predhodne vlasti izgubili trećinu teritorije sada je treba spasiti i vratiti a kada dijalog bude gotov narod sam mora da odluči da li prihvata ili ne.

      1. Potpuno si u pravu, koalicija SPS i SRS (tad nam je Vučić, doduše, bio samo ministar informisanja) potpuno ispraznila PIO fond i razorila privredu višemilionskom inflacijom, korupcijom, kriminalom, švercom, pogubila ratove „koje nije vodila“, izgubila teritoriju Kosova, likvidirala predsedničke protivkandidate, novinare… Užas jedan ti prethodnici.

  2. Da, da, samo prebaci loptu na narod da bi sebe oprao. Nesposobni vadikalu!! A da, da ne zaboravim: Lopove i Tajkunu!

    1. Nije on čovek, nema definicije za stvorove takvih bezkarakternin osobina. Da je čovek imao bi reč i svest da je predsednik svih gradjana, što kao pravnik treba da zna. Da je stručan, bio bi advokat , radio negde kao pravnik, a ne zanimanje političar. Da je čovek znao bi da sve jednom dođe na naplatu.

      1. Mi strani placenici i izdajnici, a nas ima oko 75% u Srbiji necemo stati iza ovakvog predloga, hteo je funkciju po svaku cenu, kupovao glasove za pastetu, sada odlucuj, neka te generacije pamte po otimanju od penzionera i predaji Kosova.

  3. Gomila praznih prica , koje se ponavljaju iz dana u dan. U svakoj si čorbi zaprska i misliš da smo svi praznoglavci koji gutaju svaku tvoju rec. Ti ćeš da doneses rešenje? Kako da ne! Čini mi se da „ujka Sem“ gubi strpljenje.

  4. Referendum je moguc iskljucivo u koliko se prethodno uz nestranacke licnosti i kontrolore iz EU obavi azuriranje birackih spiskova i iz njih odstrani preko milion nepostojecih glasova. Sve drugo ce biti neregularno kao i svi dosadasnji takozvani izbori.

    1. Potpisujem Vasu izjavu. Ali na zalost takozvana opozicija pristaje na nefer izborne uslove, i na lazirane biracke spiskove. Takodje postoje ozbiljne indicije da su te lazirane biracke spiskove koristile prethodne vlasti koje su sada u takozvanoj opoziciji. Zato valjda i cute o tome i kao po necijem nalogu nastavljaju da ucestvuju u farsi od izbora i tako daju legitimitet ovom olosu koji trenutno vlada.

      1. @N. Kavaja.Vladaju oni zajedno, koja bi to vladajuca stranka dozvolila da u Parlament zasednu 22 poslanika novoosnovane stranke a da nisu izabrani na izborima.

  5. Čemu referendum, Vi ste legitimno izabrani i Vi donosite odluku umesto naroda. Ako odluka bude negativna i odbacimo je onda ste dužni da podnesete ostavku.Momentalno.

  6. Iskreno, bez obmana i pricanja prica laznih kao sto je radila predhodna vlast.

  7. „Kada budem imao nesto“??? Imate Ustav Srbije predsednice. Drzite se onoga nad cim ste polozili zakletvu i zasta vas narod placa. Ko Vas je ovlastio da pregovarate o kompromisu? Nije to vasa prcija. Postujte Ustav i Zakone Srbije ili ustupite mesto nekome ko to meze, zeli i zna. Zivela Srbija.

  8. Na taj referendum bi izašlo maksimalno 30 % građana. Setimo se referenduma za ustav 2006. Glasalo je za dva dana jedva preko 50%.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.