Vučić: Srbija ima 1.500 respiratora

Ostavite komentar


    1. evo ja cu na papiru da napisem 2. 000.000 evra. da li me to cini bogatom osobom?

    2. Zašto, pa čovek je kao ni jedan vrhunski medicinski stručnjak, apsolutno tačno, prepoznao dijagnozu ovog naroda, tačnije QI.

  1. Ali je čovek umro u Zemunskoj bolnici čekajući mesto na slobodnom respiratoru i to u dva pokušaja?“Ćale,ovo je za tebe“!

  2. Da bi respirator bio u funkciji moraju da mu se obezbede neophodni priključci; vazduh, kiseonik, struja, daljinska kontrola rada, itd., kao i posebni kreveti za bolesnike, a da ne govorimo o posebnim prostorijama u kojima se realizuje terapija mehaničke ventilacije bolesnika. Dakle, prvo treba obezbediti neophodne uslove u bolnicama za upotrebu respiratora, pa ih tek onda kupovati. I pošto u bolnicama ima »više od 400 slobodnih respiratora«, očigledno je, da je onaj koji je odlučivao u kupovini respiratora koji su u magaciju u Krnješevcima; više od 950 komada, iste kupovao napamet i bez ikakvog plana.

  3. I tako ja kazem Makronu: slusaj bre ti Emanuel, nemoj ti mebi da solis pamet, tu skolu sam ja davno prosao. E dragi gradjani, ovo ste birali i ovaj primerak buzdovana vas zastupa. Ekstra sto on Makronu, nekom drugom, pa ni navijacima ovo ne sme da kaze, ali prenose novine. Cita Ambasada i press cliping salje u Francusku. Sto bi rekli komsije bosanci: Ja budaleeee!

  4. Respiratora imamo i nema svrhe nekom se pravdati da li ih imamo ili ne.

    1. Imate respiratore.
      U magacinima.
      I ez odgovarajuce infrastrukture u bolnicama.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.