Vučić: Sumanuti rokovi za eksproprijaciju, menja se i Zakon o referendumu, do petka gotova procedura

Ostavite komentar


  1. Video covek nedostatke pa vratio zakon . Mnogi ce reci da je to zbog protesta , ali vidite sta predsednik obrazlaze . A konsultovao se i sa pravnicima iako je on najbolji student prava koji se ikada rodio u Srbiji .

  2. Ovo znači, da su protesti bili opravdani i da je državni vrh neopravdano vređao učesnike To podrazumeva javno izvinjenje državnog vrha građanima i procesuiranje svih režimskih siledžija koji su fizički ugrožavali učesnike protesta.

  3. DA LI TI MISLIŠ DA NE ZNAMO DA SU TI ZAKONI TVOJA IDEJA. BLOKADE DOK SE NE ZABRANI RAD RIO TINTA . PROTESTI DA SE FORMIRA PRELAZNA VLADA KOJA ĆE SPROVESTI IZBORE. AKO SMO MI MANJINA ČEMU ONDA VAŠ STRAH AV.

  4. Pa zašto Predsedniče ???
    Prošle nedelje Tvoji pajaci se diviše Tvojem vizionarstvu i ODLIČNIM ZAKONIMA, izglasaše ga sa oduševljenjem – …a sada Ti vraćaš – PA KO JE OVDE LUD – A KO ….. ??

  5. Jeli bre ko je zakon predlozio da nije opet Djilas posto je vama neznalicama iz sns sve neko drugi kriv .Vucicu ti mislis da je ovaj narod lud mnogo si se zaigrao .

  6. Pobeda je kada rudnici litijuma budu zabranjeni. Zato glasajmo NE na referendumu 16. januara. Spasimo Jadar – nema kopanja litijuma u Srbiji.

  7. Idemo dalje subota blokada a niti jedan zahtev nije ispunjen jer je zahtev moratorijum na iskopavanje litijuma u Srbiji!A još zahteva sledi svake subote po dva nova!

  8. Vucic je tehnologiju vladanja doveo do savrsenstva.Ovim potezom je obezbedio jos 4 godine vlasti.Nesto slicno je i Tito uradio 68 godine kad je stao na stranu studenata i time ucvrstio svoju poziciju.Opozicija nema odgovora na ovo.Jos jedan dokaz da Vucic vlada ovoliko dugo samo zahvaljuci nesposobnosti opozicije.

  9. Ovaj zakon nema nikakve veze sa rio tinto ,jedina je razlika sto ce seljaci uzeti vecu kintu

  10. Ovaj covek razume Samo jezik ulice. Boji se I najmanjeg protesta. Prema tome Srbijo organizuj se I trazi promene. Ove bitange samo odgovaraju na silu.

  11. Kaliko je zlonameran predsednik jedne drzave pa ne moze da se urazumi.Odlazak sa riotintom u paketu jedino resenje.

  12. Kako su zlobno ovi komentari. Citam ovo i stidim se svih. Strasna ostrascenost.Ima nas drugacijih i od jednih i od drugih.Samo zelite svi vlast i moc.

  13. Menjali vi zakon ili ne menjali, protesti idu dalje dok ne odete!!! Nema referenduma – nema ni Rio Tinta ni kineza, svi napolje iz Srbije!!!!!!!

Ostavite komentar


Društvo

UNS: Svaki treći novinar dobijao pretnje 10

UNS: Svaki treći novinar dobijao pretnje

Svaki treći novinar koji je učestvovao u anketi o slobodi medija i bezbednosti novinara naveo je da mu je prošle godine prećeno zbog novinarskog rada, rezultat je istraživanja "Iza naslova: Pretnje, napadi i pritisci na novinare u Srbiji", saopštilo je danas Udruženje novinara Srbije (UNS).

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.