Vučić sutra obilazi „Krušik“

Ostavite komentar


  1. Obilazi „Krusik“ a „zaobilazi kriminalnu aferu „GIM – Krusik“, da li ce u „dvorskoj sviti“ biti ministar policije sa tata Brankom Stefanovicem ? Da li tzv predsednik „necega“ nosi koferce sa zaostalim i neisplacenim platama radnicima „Krusika“ ili „pun kofer“ laznih obecanja svojstvenih njemu licno i manir da se „najvise laze pred izbore i posle lova i ribolova“. E, valjevci, valjevci gde ste da stanete uz rame Aleksandru Obradovicu i da pokazete da imate imalo kurazi i hrabrosti, poput vaseg sugradjanina i casnog coveka, koji se zrtvovao za pravdu i istinu o lopovluku vrhuske kleptomanske vlasti koju predvodi upravo Aleksandar Vucic.

    1. Izgleda da je smislio neko novo opravdanje za aferu. Nema šanse da izbegne pitanja u tom kontekstu. Ako mu je plan da izjavi kako se lično uverio da sve funkcioniše kako treba i da je profit nikad bolji, to bi zaista bilo retardirano.

    1. Bravo za komentar, malo da zametne tragove, malo da izlaze raju, Sta i koliko mu rade oni pogoni koje je otvarao pre nekoliko godina? Mozda donese i nekukintu, da se isplatijos koja plata do izbora i malo zamazu oci dobavljacima, s anekom sicom.

  2. Razvoj namenske industrije je vazan za nasu vosjku i ocuvanje bezbednosti svih na

  3. Krusik ce novim pogonima znatno povecati svoju proizvodnju i dopronetu razvoju nase ekonomije.

  4. Odbrana zemlje je jako bitna i dobro je da se otvaraju novi pogoni za proizvodnju oružja i municije.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.