Vučić: Tokom epidemije niko nije želeo da vidi onog drugog

Ostavite komentar


  1. Srbija je pored svoje borbe sa epidemijom našla načina da pomogne i drugim zemljama kojima je to bilo potrebno.

    1. Pogotovo Madagaskaru i Gvineji Bisao, koje bi bez pomoci Srbije odavno stradale od epidemije.

      1. Ne, već Italiji na prvom mestu, jer smo im poslali pomoć, kao zemlji koja je najviše stradala od epidemije, od svih zemalja u Evropi.

      2. Ma sta reci. Kakvo BLAGOSTANJE U SRBIJI. Mnogo vece nego ranije.

  2. Važno je da smo mogli da gledamo Vas, predsedniče za doručkom, ručkom, večerom, noću… I u raznim raspoloženjima, od euforije, preko preplašenosti do očaja. Vala smo Vas se nagledali za dva života. A kad smo pomislili da ćemo predahnuti – eto izborne kampanje i sve ispočetka.

    1. Ne vidim da je problem da Predsednik izmedju drzavnickih obaveza prezalogaji sarme punjene lignjama.

      1. Dobro zapazanje. Od ogromnih drzavnickih poslova u kojima je ovaj svuda mirodjija, dobro stigne i da ruca.

  3. Svi smo gledali koliko je Srbija bila spremna za ovu epidemiju i sramno ponašanje srpskih vlasti koje su pozivale svoje građane da se ne vraćaju u Srbiju. Ali nikada, ni u najtežim trenutcima, nije hvalilo volje da se ogovaraju komšije. “ U CG lažu o broju zaraženih, oni nemaju opremu za laboratorijsku dijagnostiku…“ Da ne pominjem da je prva epidemiološka mjera bila zabrana izvoza hrane u CG. Nije nas to oštetilo, srpsko brašno ionako samo stoci dajemo, ali nam se zgadilo kakav komšiluk imamo. Prodavnice su pune svega i izbor je veći nego ikad, a na nepun sat vožnje od nas je Skadar i Albanija u kojoj italijani proizvode sve, od povrća do brašna za tijesta i pice. Sigurno ćemo radije kupovati kod italijana nego kod cigana.

    1. Vas komentar je proizvod tipicnog balkanskog, inadzijskog, agresivnog mentaliteta i nimalo nije bolji od ponasanja srpskih vlasti. Da ne pricamo o tome kako pokusavate da uvredite gradjane Srbije romske nacionalnosti. Stidite se svoje pameti i svog karaktera.

      1. Na „romsku nacionalnost“ verovatno je mislio na predsednika Srbije i njegove gradjane a ne na prave gradjane Srbije. Balkanski i inadzijski mentalitet slican onom u Srbiji. Najvaznije je, da komsiji crkne krava. Za ostalo je lako.

    2. Takvih kao što si ti,ovde ima još i više.Vi nećete hranu iz Srbije,oni neće na more,itd..Jadni ste i jedni i drugi.

  4. Neistina. Odgovarajuće opreme, počevši od 8 marta nije bilo tačno 13 dana. Sve dok kineski avion nije sleteo na Surčin i par dana kasnije, dok nije počela distribucija zaštitne opreme iz Kine.

    1. Da je manje vas sa takvim ograničenim razmisljanjem, možda bi i Srbija uspela da napreduje. Ovako ste svu pažnju i mržnju preusmerili na jednog čoveka i dalje od njega ne vidite…

  5. Ne razumijem šta mu znači:“niko nije hteo da vidi onog drugog“.Možda je tako u njegovoj porodici pa zato ima takav utisak.

    1. Ma jok, to se odnosi na opoziciju, oni jedan drugog ne mogu da smisle.

  6. Glavno da njega nikako nismo mogli da izbegnemo,samo iz frizidera sto nije iskakao.

    1. Kakav ustav i bakraci. Ustav …to sam ja. Sve ostalo su trice i kucine.

  7. U pravu je, bar u mon slučaju. Za vreme epidemije, ja njega nisam hteo da vidim ni na slici, pa sam uvek menjao kanal. Što radim i sada, posle epodemije, a radio sam i pre epidemije…

  8. Tako vam Boga, da ne zaboravimo kad je rec o „izdvajanjima za zadravstvo“, gde smo ono stali sa izvestajem o nabavkama respiratora, donacijama i doniranju drugima i sve to zajedno? Gde se zaturio onaj izvestaj kpoga vi kao trazite da se objavi a iz Vlade kao nece da ga daju na uvid ? Hajdemo prvo to da razresimo pa cemo polako redom sve ostalo. evo cekamo na odgovor .

  9. Fabrika ,,Adient“u Loznici radi vise od 2 godine,kako je sad otvara.Koliko puta ce je otvarati. Videla sam i autobus sa registraciom Ic valjda je to iz Ivanjice.Mislite ljudi svojom glavom,a ne pinkom,Rts itd…

  10. Ovaj virus je zahvatio celu planetu, svi su se skoro istovremeno borili sa njim i nisu imali razumevanja jedni za druge,a ni solidarnosti, s cast izuzecima, koje smo mi imali prilike da vidimo, a Srbija je bila u svakom momentu bila spremna da pomogne svima.

  11. Niko nije ocekivao da ce ovaj nevidljivi neprijatelj napasti i normalno je bilo da su se desavala nesnalazenja na pocetku, ali mislim da smo se odlicno snasli i odlicno prebrodili ovu krizu.

  12. Odlicno se Srbija pokazala u borbi sa Covid-19 virusom. Borili smo se za svaki ljudski zivot i pritom se solidarisali sa drugim zemljama pomazuci ih nesebicno.

  13. Jako dobro smo podneli pandemiju virusa zahvaljujuci nasem predsedniku svaka čast

  14. Izvanredno smo sa savladali ovaj ne bas najsmešniji virus na svetu, prvenstveno zahvaljujući danonoćnom radu naseg predsednika. Zato prelazem da ga proglasimo za najveceg sina našeg naroda i naših narodnosi i da ga, kao svojevremeno Jožu, progladimo za doživotnog predsednika, bez da 21. popunjavamo Pandorinu kutiju. Tako bi sačuvali zdravlje i uštedeli dovoljno kinti da nas niko nikada ne bi skinuo sa prvog mesta u Evropi a maybe i u svetu.

Ostavite komentar


Društvo

Godišnjica smrti Gavrila Principa obeležena u Češkoj 10

Godišnjica smrti Gavrila Principa obeležena u Češkoj

Na današnji dan pre 106 godina, Gavrilo Princip je preminuo u zloglasnom češkom zatvoru Terezin. Delegacija Vlade, koja je u dvodnevnoj poseti Češkoj, položila je vence na Olšenskom groblju u Pragu i ispred ćelije u kojoj je tamnovao i stradao.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.