Vuletić: Politički akteri ne mogu da kroje sudbinu javnog servisa

Ostavite komentar


  1. Ove likove iz SNSa ništa nije sramota da kažu.
    A kako SNS može da uredjuje RTS, javni servis???

  2. Panoviću ..(Zoran „Danas“) . UŽIČANE ..pokaži srce junačko i izađi NA čelo rts UPRVNOG ODBORA ..i pojasni !!!

  3. On kao predsednik Upravnog odbora, u vreme ulaza dela gradjana u RTS je bio na Pinku i komentarisao.Takva sramotua se nijednoj ozbiljnoj medijskoj kući nebi desila.Kao što pozivanje na nemogućnost upada u zgradu BBCa nebi nilo moguća jer BBC podjednako informiše o izjavama svakog političara, bez obzira na kojoj je strani, ali da njihov bilo koji odgovorni član bude na konkurentskoj TV dok je kuća u opasnosti, to je moguće samo ovde.I gospodin je sociolog!

  4. Ovaj „analitičar“ kao da je pao s Marsa, održa svima lekciju a ni reči o tome kakav je RTS, u kome je on predsednik UO. Da njegov RTS radi po zakonu (kao velike nacionalne TV u demkratskom svetu) ovakvih protesta ne bi ni bilo. Po njemu ispada da kad neka druga stranka preuzme vlast onda RTS treba da nastavi ovakav rad samo u slavu novog uzurpatora jače, bolje i naprednije, jer je to sve po zakonu. Nisam sklon da verujem da on to ne razume, INTERES je u pitanju ili pokvarenjaštvo.

  5. Siroti Vuletić, ćuć-muć-truć, brani svoju fotelju i svoje du*e u njoj!
    A ništa nije odbranio!
    Makar da kaže po kom kriteriju je ON došao, i stao na „čelo“ upravnog odbora – pa treba da mu neko veruje, ne daj bože ceni – makar kad se setimo da je Dana Drašković, sa „F“ dijagnozom i u invalidskoj penziji, stručnjak za naftu – pa je u „upravnom odboru“!
    Ili da objasni: kako narod da REPRIZIRA PRETPLATU kad gleda reprize – do besvesti, uz besvesni „upravni odbor“?
    Da objasni otkuda RTS-u 4 (četiri!) kanala, kad po zakonu ima pravo SAMO na dva?
    Da objasni zašto na DRŽAVNOJ, sa pretplatom, tv ima više reklama nego na komercijalnoj?
    Zašto se daju pare, od pretplate i iz budžeta, tj opet od naroda, prelivaju u džepove par domišljatih porodica, a sve bez javnog poziva i konkursa?
    Na kraju, siroti Vuletić, sluga režima par exalans, da objasni: što ne traži pare od učitelja da mu vrati, jer ga nije naučio računu, a kamo li matematici, jer: od upisanih birača, sa sve izmišljenim i mrtvacima, na izbore izađe polovina, od koje POLOVINA glasa za Vučića – a to je JEDNA ČETVRTINA – a TRI četvrtine nemaju pristup na „nacionalnoj tv“ – RTS-u.
    Pitanja je još bezbroj, ali Vuletić ne ume, ne može ili neće da razume…

  6. Da je Javni servis radio po zakonu, jedino bi se bunio Vučić.
    Da li se Vuletić seća Vučićeve reakcije u vezi prenosa utakmice Rusija: Hrvatska, tražio je da komentator navija za Ruse, ili reakcije na predizbornu emisiju sa Vesićem, kada je napao tonce da su spuštali regler kada govori Vesić i sličnih primedaba.
    On Vučić ima desetostruko više termina na tzv Javnom servisu, nego cela opozicija.

  7. koliko imate vesti koje kritički govore o radu vlade ? koliko izjava u kojima su najstrašnije laži izrečene o opoziciji ste preneli ? koliko puta ste prozvanima pružili mogućnost da se brane od laži koje ste vi emitovali ? E zato druže vi sa RTS nemate više nikakvo moralno pravo da pričate o fer izveštavanju. niko ne kaže da ste vi isto što i pink ali može se raditi propaganda za diktatora i bez vulgarnosti i laganja koje direktno izgovraraju vaši novinari.

    zato ne pravi se pametan, jer posle vučića takvi kao ti će raditi na gradilištu a ne u novinarstvu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.