Vulin: „Oluja“ se prema Srbima više nikada neće ponoviti

Ostavite komentar


  1. Pa kako da se ponovi genije kada Srba vise tamo nema zahvaljujuci ratnim angazovanjima vasih crveno-crnih koalicija.

  2. Kao i uvek daleko mnogo pametan ministar, jedino nije rekao da se „Oluja“neće ponoviti samo zato što tamo nema Srba. Još nije rekao da ih nema i zato što su se tadašnja rukovodstva dogovorila da ih nema, pustili su ih niz vodu kao nepotrebne i ništavne, a u tome je učestvovao i ovaj sada ministar a tada deo vladajuće klike ogrezle u svaku vrstu politićkog kriminala i raznih zlodela. Nisu odgovarali mnogi od njih zato sada tako bahato vladaju ovomzemljom.
    .

  3. već si nas jednom branio sa Mirom,Slobom i Šešeljem i Vučićem pa znamo kako smo prošli,nemoj više da nas braniš ko boga te molim.Jedno zlo za srpski narod je ustaška država a drugo zlo je komunističko crna koalicija koja brine za narod kao za domoroce u Australiji.Sada ta ista koalicija samo crnokomunistička isto obećava kao i devedesetih,ne damo vas,branićemo vas, samo što nije više Srbija do Tokija,100 za jednog i slične gluposti već perfidna gebelsova propaganda zla i mržnje prije svega prema sopstvenom narodu ko drugačije misli.Srbi u Srbiji mnogo više problema imaju sa svojom vlašću nego van Srbije samo to još ne vide.

    1. mene fascinira izjava ovog mudro…. kako bi rekao nas čuveni glumac na mitingu SNS da hrvati masovno napuštaju hrvatsku. ovaj čovek je vanzemaljac i trebalo bi da se brine o tome zašto srbi masovno napuštaju srbiju. o hrvatima neka brine njihova država. pri tome napominjem da su mnogi srbi izbeglice iz hrvatske sa putovnicom masovno odlaze iz srbije. naš ministar valjda zna zasto

  4. O „pametnim“ komentarima i izjavama Vilina i njemu sličnih „intelektualaca“ ne treba trošiti reči. Ko su i šta su, već su pokazali a na našu žalost i dalje pokazuju. Ja se nadam da će sa promenom vlasti doći i neko ko će jasno i glasno reći da su Srbi iz Hrvatske jednostavno otišli po direktivi iz Beograda. Oni sa političkim vezama su otišli pre nego je Oluja počela i kako danas vidimo lepe su kuće, pardon, kućerine napravili u i oko Beograda. To je bila veleizdaja srpskog naroda od strane Muloševića i bagre oko njega. Stoga milsim da Srbi trebaju da prestanu da kukaju a Hrvati će to slaviti doveka i mi tu ništa ne možemo promeniti.

  5. Ti opet dobio dozvolu da pričaš o Hrvatskoj?Znači situacija se pogoršava pa nastupate ti i Dačić da ponovite ono što vam je gazda zabranio?A ova „pametna i hrabra“izjava da Oluje neće više biti,je logična,jer je broj Srba u Hrvatskoj na zanemarljinom broju,a osamdeset posto je starijih i onih koji čuvaju ognjišta ili žele tu da umru.

Ostavite komentar


Društvo

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini 10

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini

Ministarstvo zaštite životne sredine Republike Srbije bilo je domaćin sastanka Partnerstva za zdravu aktivnu mobilnost u okviru sprovođenja Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu (Transport, Healthand Environment Pan-European Programme - THE PEP), koji je održan u Beogradu, u periodu od 23. do 25. aprila 2024. godine, a kojim je obeležen početak jednogodišnjeg predsedavanja Republike Srbije Upravnim odborom Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu, simboličnom predajom „štafetne palice“ Srbiji od strane prethodno predsedavajuće zemlje Austrije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.