Vulin: U dva incidenta u kampovima za migrante pripadnici vojske ispalili hice upozorenja

Ostavite komentar


  1. Objasnio vojnicima, da ne sme niko da jim ukrade puske? Ma ‘ajte, pametan ciko?

    1. Pucamo mi sami sebi u glavu sa puštanjem migranata. Uveli vanredno stanje, da se ne vidi koliko su ih pustili u Srbiji. Ogromne pare su uzete da se migranti zadrže ovde. Posle će reći dala tetka i nikom ništa.

  2. Iz ove izjave provejava osecaj da se 8.000 migranata drze pod kljucem u 20 kampova sto je apsolutno nehumano! Treba ih testirati pa obolele leciti a ne ovako kao da su u zooloskom vrtu! Naravno, odmah se javljaju teoreticari nacionalistickih zavera da smo ugrozeni a ne znaju da izracunaju da tek 1 promil od broja stanovnika Srbije. Uostalom oni ni ne zele da ostanu kod nas, koliko smo uspesni kao drzava jasno je i njima iako ih smatramo glupima. A oni uopste nisu takvi jer pobeci iz bombardovanih i razorenih domova i preci vecinom peske tolike distance uopste nije lako a uspeli su srecom! Treba ih pouciti nasem jeziku i dati im mogucnost rada uz zahtev za azilom jer nase stanovnistvo se ubrzano smanjuje. Nije nas ni 6 miliona!

    1. Sta da im damo. Nema posla za nase ljude. Cemu da ih poducavamo , koji bi od njih primio nasu veru , isao u crkvu , slavio slavu . Trazili bi svoja prava i naravno da bi ih dobili. Mi u nasoj zemlji nemamo nikakva prava , svi imaju veca prava i privilegije sem samih nas .

  3. Ministre otkud vise od 8000 migranata ako ih je pre epidemije bilo 5600 po zvanicnim podacima koje je vlast objavila. Otkud ta razlika.

  4. Iz ovako šture informacije može se naslutiti da je u nekim kampovima došlo do pobune i pokušaja bekstva,da su napadani vojnici koji su obezbeđivali kampove i da im je neko pokušao da otme lično naoružanje.Ako je to tačno, onda je situacija vrlo ozbiljna i može da eskalira i izazove gore posledice od navedenih.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.