Vulin vanredno unapredio Nebojšu Stefanovića, postao rezervni poručnik

Ostavite komentar


      1. Sve bas sve hoce da iskoriste dok su na ovoj stetocinskoj vlasti.Sve im je malo, pocev od Vucica pa do redova Lava Pajkica.

  1. Još jedan minister vojni koji nije služio vojsku, ali ovaj put još i da bude oficir iako nije služio vojsku. Pa dokle vise zaista?

  2. Ne zasluzuju obojica nikakav komentar.
    PITANJE JE ZA CASNE GENERALE I VOJNIKE ,GDE JE GRANICA SAMOPONIZENJA ,VOJNICKA CAST ..?????

      1. Oni samo brinu otome kako da se dokopju stanova, besplatnog letovanja i svinjskih polutki preko VU Zvezda ( nije fk i kk zvezda mada su to iste fele).

    1. Granica su čvarci na epoletama. I ono što uz to ide. Ne idu baš čvarci sami…

  3. Od kad ministar odbrane bez cina i po hijarariji komandovanja unapreduje u porucnika?Zna se po PS ko daje predlog i ko ga moze unapredi,a mozda mu Vulin bio predpostavljeni staresina u rezervi.A gde su unapredenja za ljude iz SROP Bileca koji smo bili 100 dana mobilisani.O voljena zemljo sta si docekala.

    1. A sutra će Nebojša da Vulina unapredi u rezervnog razvodnika samo zato što nije završio predvojničkoj obuku, šteta.

  4. Ovi se stvarno sprdaju sa narodom, koji je verovatno to i zasluzio jer posle toliko godina VECINA glasa za te budale.

    1. Baš tako…videli su kako su nekažnjeno prošli za svoja nepočinstva, zlo i smrti tokom 90tih počinjenih prema svom i drugim narodima i što bi se sad štrecali kad im je služba napravila teren da mogu da nastave svoj đavolji posao bez ikakvih smetnji, griže savesti ili straha od osvete prevarenih i opljačkanih…pošto od mrtvih osvete nema.

  5. Mislio sam čitam njuz.net, dva put sam proverio url u browseru i logo sajta.
    Nisam pogrešio sajt, znači nije lažna komična vest.
    Au bokte mazo.

  6. E moji oficiri!
    Doživeli ste da vam ovo stvorenje od institucije napravi zadrugu!
    Nema više priče o vojničkoj časti!
    Prodali ste je za rijaliti!

  7. Oh, kakva vesela družba. Uzgred, nije „rezervni“ nego „poručnik u rezervi“. Al dobro, činu se u zube ne gleda.

  8. Samo rez. poručnik?
    Ovo je bolesno.
    Ali ako je neko od julovca i nebojše iz bgd očekivao išta umno taj je tek u problemu. Sedi narode kući i kad idući put narod guta suzavac po Beogradu, raspravljaj o onim prošlima, o vremenu i bogu ocu
    Nemoj samo da se uzbudite.A vi koji ste išli na izbore sad poručniku da čestitate ovo je i vaših glasova delo…

  9. Vulin Stefanoviću iskreno u brk: Ti meni serdare, a ja tebi vojvodo, a ti i ja najbolje znamo kakva smo ništavila.

  10. Samo se pitam,dali ijedan normalan čovek kad ovo pročita ostane ravnodušan.Oni se spremaju sa ovom državom koju su stvarali i krvlju zalivali naši preci.Imali kraja ovim poniženjima?

  11. Volim ih ko moje dijsgnoze i uopšte mi neće biti žao kad ova zemlja padne u dužničko ropstvo, ali bukvalno, a svi radimo za koricu hleba i čašu vode. Jedva čekam da svet pošalje svoje izvršitelje da naplate dugove kao što se to radi kod nas. E to smo zaslužili.

  12. Vrlo lep gest ministra Vulina. Samo je trbalo da ponudi obrazlozenje unapredjenja, nista drugo. Ono glasi „Zbog ispoljene samoinicijative, preduzimljivosti, izuzetne hrabrost,sposobnosti u komandovanju, ispoljenih tokom NATO agresije, kada je Srbiju branio zajedno samnom, imao sam nameru da ga unapredim u komandanta prve armijske oblasti, ali je on to zbog svoje skromnosti odbio. Zato je dobio samo cin porucnika. Svaka mu cast i zivia nas drug Nebojsa iz Beograda“.

  13. Ovo objavljeno 1 okobra što znači da se o ovome raspravljalo mnogo pre.U vreme kada je dotični još u miliciji,gde je civil,dobija u vojsci čin.Nebitno je što je u rezervi.To se aktivira po potrebi.To je kao nepismenom da daš da čita Rat i mir.
    Vojska i zdravstvo više ne postoje u rukama su jednog.Generali da li i vi kupujete činove?

  14. Odakle tebi pravo da ti unapredjujes nekoga pogotovo kada se zna da ti ni doticni niste imali ni v od vojske i policije strucnjaci.drzavu treba da bude sramota ko nas predstavlja sljam najveci i odakle ti pare za stan od 200.000e

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.