Vulinu u Moskvi uručen orden ruske Federalne službe bezbednosti

Ostavite komentar


  1. Zar sada nece biti uhapsen kao i svi drugi strani spijuni zbog rada u korist druge drzave?

  2. Stranog agenta i plaćenika Vulina,pothitno uhapsiti zbog izdajničkom delovanja,a njegovu „kombi“ stranku,pod hitno zabraniti.

  3. Tetkino malo i zvanicno ruski agent.Sta kaze pravna drzava Srbija na ovakvo izrugivanje suverenitetu i neutralnosti?Da hapsimo i privodimo,da se ukida PS ?

  4. Verovatno ce da zaduzi „Novicok“ ili „Polonijum“ kako bi mogao clanovima opozicije da kuva cajeve. FSB je poznat po vrlo delotvornim cajevima, popijes sano jedan u zivotu i svi tvoji problemi koje imas i koje ces ikad imati nestaju zauvek.

  5. sta jos treba da se desi da ljudi vide da je ovo klasican ruski spijun infiltriran u redove vladajuce strukture ?

  6. Ovog plaćenika uhapsiti čim kroči u Srbiju. A Rusi da se malo smire i da razmisle šta pričaju, juče je išao komentar ruske vlasti da Rusija nijad nije potplaćivala strane političare da rade za njih kao što to radi Zapad. Smrdljivi i odvratni Rusi su nas doveli do ponora.

  7. Doći će dan kada će ovo biti jedan od nepobitnih dokaza na suđenju o veleizdaji jednog aparatčika u udruženom zločinačkom poduhvatu jedne komunofašističke familije protiv srbalja i Srbije.

  8. Spasite Srbiju i uzmite ga kod sebe,promovišite ga u Putinuvu dvorsku ludu!
    Provereno je jedino dobar za to!!!

  9. ta hipertrofija podeljivanja ordenja i gde treba i gde na treba uveliko devalvira pojam Ordena sada i ovde i tamo.

  10. Posto im je Vulin toliko bitan bilo bi lepo da ga zadrze i da mu daju drzavljanstvo i da tamo ostane, na radost svih nas koji pametno razmisljamo i sigurni smo da nam nece nedostajati a orden macku o rep koliko je bitan.

Ostavite komentar


Društvo

Rodoljub Šabić: Institucije štite nasilje policije 10

Rodoljub Šabić: Institucije štite nasilje policije

Advokat Rodoljub Šabić ocenio danas da su čak tri slučaja neprirodne smrti u kratkom vremenskom periodu u policijskim stanicama u Boru i Srbobranu i u ustanovi za izvršenje krivičnih sankcija u Padinskoj skeli, krajnje alarmantno upozorenje na stanje i probleme u funkcionisanju državnog represivnog sistema.

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.