Za Međunarodni dan deteta besplatne knjige čitaocima Danasa 1

Širom sveta, 20. novembra obeležava se Svetski dan deteta, kad se ukazuje na značaj dečjih prava, slavi zajedništvo i ljubav, te podseća čovečanstvo na činjenicu da su deca najvredniji zalog za budućnost.

Na najmlađima svet ostaje, pa je vrlo bitno pomoći im da odrastu u odgovorne pojedince. Bogradska IK Vulkan izdavaštvo pridružuje se proslavi Svetskog dana deteta specijalnom akcijom na svom sajtu vulkancic.rs. Od 19. do 21. novembra, uz redovan popust od 20 odsto, cene svih dečjih naslova biće snižene za još 30, a isporuka dečjih naslova na teritoriji Republike Srbije u tom periodu biće besplatna.

Najbolji vid učenja i spoznaje sveta jeste uz dobru knjigu. Sticanjem čitalačkih navika još od najranijeg uzrasta, deca razvijaju intelektualne i društvene veštine. Vulkan izdavaštvo prepoznaje značaj koji knjige imaju na dečji razvoj i zato nastoji da održi kontinuitet u objavljivanju kvalitetne i poučne literature za decu svih uzrasta. Zabavne i obrazovne, Vulkančić knjige ulepšaće odrastanje svakom detetu, a to, između ostalog, garantuje i veliki izbor dečjih naslova.

Istovremeno i iz istog razloga, i Laguna će tokom ova tri dana, na sajtovima laguna.rs i delfi.rs, ponuditi popust od 40 odsto za više od 60 odabranih, sopstvenih naslova za decu.

Svetski dan deteta ili Međunarodni dan deteta godišnji je međunarodni događaj koji se slavi 20. novembra. Ustanovila ga je Generalna skupština Ujedinjenih nacija 1954. sa ciljem da se u svim državama slavi istog dana. Osmišljen je da promoviše međusobnu interakciju i razumevanje među decom i dobrobit dece u svetu.

Besplatna knjiga

Besplatan primerak knjige Dejva Pilkija – Dogmen: Priča o dva mačeta (nastavak bestselera Dogmen: Pušten s lanca) dobiće dvoje čitalaca Danasa koji se prvi jave na adresu  [email protected] sa tačnim odgovorom na pitanje – Kada je i ko usvojio Kovnenciju o pravima deteta?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari