Za najjeftiniji komplet knjiga za prvi razred štednja oko četiri i po godine

Ostavite komentar


  1. Ma ljudi narod je srecan. Ima para, jede svaki dan, ne ide bos i nekada se kupi cak i lubenica.
    Kao opcinjeni gledamo Opsevara i shvatamo da nam u zivotu teku samo med i mleko, a posebnu euforiju izazivaju pojavljivanja Marka Djurica i Vulina.
    Zbog cega se prica da narod tesko zivi, kada narod to ne oseca?

  2. jedna drzava, sa jedva 7 miliona gradjana, nije u stanju da omoguci da njihovoj deci budu udzbenici besplatni a za koje kakve fontane, jarbole, gondole i nacionalni stadion ima para, takvoj zemlji ne trebas kao covek da das takoreci potomstvo i treba otici iz nje i stvarati porodicu u normalnim drzavama!

  3. Niko ne piše o drugom problemu – udžbenike platimo još u prethodnoj školskoj godini za narednu a deca evo, krenu u školu i ne dobiju ih. Bez knjiga idu u školu i po par nedelja. Ali nedajbože da je odložena škola zbog virusa, pa propustilo bi se silno učenje!!! I tako…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.