Za novinara Danasa "nema mesta" na gradskim događajima

Ostavite komentar


  1. G. Pavloviću, jednog dana, ubrzo, bićete ponosni što niste morali da slušate tirade Vesića i Malog dr Siniše.

  2. Citam danas od osnivanja tog lista. Podrzavam opoziciju i uredjivacku politiku Danasa. Medjutim, posle skandalozne kampanje protiv Malijeve dece, a u prilog njegove kriminalne supruge, posle stravicnog, uzasnog, neverovatnog izvestavanja Jelene Dikovic o sudjenju za starateljstvo nad decom, vrsenja pritiska na sud, iznosenja zasticenih podataka bez ikakvih informacija iz predmeta, Danas je izgubio svaki kredibilitet i prirodno je da ne moze da prisustvuje dogadjajima u Skupstini grada. To izvestavanje je bilo katastrofalan pad Danasa za koji bi, u nekoj civilizovanoj zemlji, i novinarka, i urednik, odmah bili uhapseni. Strasno mesanje u rad sudova, strasna zloupotreba maloletne dece i postupka o kome novinar ocigledno nista ne zna. Uzas. Nivo Informera. Ispod Informera.

  3. Redovno pratim vas list jos od 2000-e godine. Slala sam komentar u vezi oduzimanja starateljstva maloletne dece. Medjutim ne objavljujete nijedan moj komentar iako nikoga ne vredjam. Zaprepascena sam kakav ste komentar objavili protiv sopstvenog lista u kojem autor vredja majku maloletne dece. Ne razumem kriterij za objavu komentara! Sto se mene tice necu vise ni ulaziti na vas sajt.

  4. Зашто нисте ишли неким возилом "Данас"-а, нисам за назадњаке, али могли сте отићи до сиг.куће и лажовима и манипулаторима постављати питања!???

  5. Читајући доње коментаре , виде се руке ботова , али ипак свака част листу Данас.

  6. Nema veze, ali pamtite sta se desilo. Takodje, pamtite i pisite o svima koji su bili u vlasti za vreme dogadjaja u Savamali, ko je tada bio na celu policije u gradu i drzavi, ko je bio tuzilac i njegovi zamenici, ko je bio sef BIA, VBA, VOA i svih drugih koji bi trebalo nesto da znaju o tome a prikrivaju …

  7. Pa, zar se " na zadatak" ide prevozom, budućeg intervjuisanog!!!??? Barem u Bg ima tramvaja, troleibusa, busa, taxi i dr. prevoza, ako redakcija nema vozilo za takve prilike!? Da ste amateri, ali, nadam se, niste!!!??? Pozdrav iz Banata!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.