Za ručak sa Darijom 63.000 dinara: Koliko je vlast za sopstvenu promociju potrošila u Subotici, Kragujevcu, Zrenjaninu i Užicu

Istraživanje Danasa

Ostavite komentar


  1. Poštovana redakcijo, u poslednje vreme se često u javnom govoru čuje da su neka sredstva „opredeljena“. Molim vas da proverite sa lektorima i ostalim jezičkim stručnjacima, jer ovakav izraz nije u duhu našeg jezika. Sredstva nisu živa i ne mogu se „opredeliti“, mogu biti namenjena i planirana. Čitaoci vas izuzetno cene pa nemojte ni u ovoj maloj stvari podsećati na RTS. Veliki pozdrav

  2. Ljudi, ja ih razumem, odnosno, ne razumem njihovu alavost i bezobrazluk, … ali razumem da kapiraju da je ovo poslednje što troše od državnih para- pa daj što bahatije, zabole me za sutra …

  3. Citat iz Nemačke:“Javne ličnosti su osobe za gađenje,kad ih upoznate!“

  4. Samo u zemlji ludaka ručak vam Darija plaća. U javnoj kući plaćate Vi i iće i piče i ono. Navali obdareni narode, kad dame plaćaju.

  5. Pa to je minimalac, sada znamo koliko košta ručak. Premijerka i ministar finansija tačno znaju ko šta ima u frižideru lepo se hrani narod i čuva imunitet protiv virusa.

  6. Narod zivi na ivici egzistencije,a nasi politicari se razbacuju sa drzavnim parama placavsi ruckove od 63000rsd pa na vise.Zaista.sramno.Bolje da su taj novac preusmerili ma lecenje dece ili socijalnim slucajevima.

    Eh zivote neispravmi dzojstiku.

  7. „Za ručak sa Darijom 63.000 dinara“ … tipican primer malogradjanstine … nasla pa zasla.

  8. Nije samo jelo u pitanju ima mnogo gore obezbedjena im je garderoba automobili ogromne plate sklapanje raznih aranžmana za svoje privatne firme koji skoro svi političari imaju a njihova najveca kazna je ostavka na funkciju sto se veoma retko ili nikad nedogodi a odgovornost za njih nigde nema

  9. Od nove vlasti ocekujemo da pocne da gradi ogroman zatvor za zlocince, izdajnike i prostitutke jer toga se bas nakupilo. Sam bog zna sta se sve rade ti sto vole vise Kineza od Srba.

  10. Pa stasu jeli , za taj iznos ? Njihov rucak cetiri prosecne penzije u Srbiji .

  11. Što bi rekli Vojvođani – široko! Gde ima tu se i prosipa…Jadno, bedno, ljigavo…

  12. Njoj se korona baš isplatila. A kakve ona veze ima sa soc.politikom??!! Bruka i sramota.

  13. Preko glave ste dosli mucnom i jadnom narodu. Jel sad brzo a ministri lagano. More sram vas bilo.

  14. Ima se može se a bogami i ne štedi se.Bravo za ministarku,Šoići zlatnog doba,ne radi se to zbog sebe nego zbog preduzeća.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.