Za skandal oko Trga najodgovorniji Vesić

Ko će odgovarati zbog brljotina tokom rekonstrukcije centra Beograda

Ostavite komentar


  1. Kad god pročitam nešto o epohalnim radovima naprednjaka, nikad viđenog u modernoj istoriji univerzuma, zapitam se koliki je IQ ljudi koji kupuju stanove u BGD H2O od istih ovih neimara koji po Srbiji prave, rekonstruišu i rekonstruišu u nedogled. Strahuju li ti novi stanari da li će ih prva veća padavina odvesti put crnomorskog sliva?

  2. Korupcija, lopovluk, diletantizam, bezobrazluk i prostakluk biblijskih razmera.
    Unistise sve cega se dotaknu sa ciljem da napune svoje dzepove bez dna.
    Nikada toliko mrznje i zelje da se unisti Srbija nije postojalo kod nosilaca, u ovom slucaju uzurpatora, drzavnih funkcija.

  3. A da za promenu izadjemo na Trg i glavne mostove, blokiramo centar dan-noć i maknemo mafiju ? Ovaj klan neće stati sa pljačkom dokle god narod ćuti.

    1. Tako je…slazem se…dokel cemo da cutimo i da gledamo kako nas prave budalama…svi na ulice da oteramo bagru…narode dajte da se organizujemo…

  4. Auuu ko je ono beše bio odgovorno lice za Savamalu, za sve privatizacije unazad 20 godina, za sve moguće krađe… eee moja Srbijo bolje izbriši reč odgovornost iz rečnika

  5. Lepote i divote
    Znaci ko god da nešto gradi uradi
    Bice tuzen i optuzen
    U ovom slucaju to je Vesic
    Al bice još slucajeva
    Bice i nova vlast pa da vidimo

  6. Trg Republike košta 10 miliona eura jer su materijal i radnike ugradjivali u Beograd na vodi..Iz tog razloga rekonstrukcija toliko trajala kako bi se što više ućarilo za Arape…Narode Srbije to vi sve plaćate. Kažu da se isto dešava i a mostom na Savi…

  7. Džaba nam je bar još neko vreme oko svih dilantelizama oko Trga Republike, JER eto Predsednik Vesica danas hvali na sva usta , koji se „prsio“ da je on odgovoran za lepotu Trga Republike, i da je Trg lep zahvaljujući njegovom.poznavanju nauke „Građevina “ koja se studira celih 9 semestara , a Vesić je preskočio svih tih 9….

  8. Vesic treba da da ostavku i Slaviju su popravljali Maršala Birjuzova je poluzavršena ,a šta ce biti kad sad „glatke „kocke zimi zalede???Kocke su postavljali vise od 6 meseci a sad za 40 dana ce da ih izvade i zamene i još da ne zaustavljaju saobracaj???Zar Vesic misli da smo mi Beogradjani svi budale ????Najbolje bi mu bilo da se više nigde ne pojavljuje i ne laže ovaj narod !!!!

  9. Ali najbolji su ovi iz Strabaka, nema sanse da se oglase, jer bi ubuduce bili izuzeti iz „klepanja naroda“.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.