Za Uskrs bez konferencije kriznog štaba, struka očekuje da se uskoro vrate novinari

Ostavite komentar


      1. Fljas, iz Evrope je doletela danga po ušima, pa se Vučić relaksirao, isto kao i posle prvog ataka na istinu.

      1. To na uskrs je bilo kad se ona rodila, sad je po novom vaskrs, nego to ovi sto su odavno vernici ne znaju…

  1. Posle Uskrsa novinari su bezbedni jer je virus rešio da ih više ne napada na konferencijama za štampu? Mnogo je dobar taj virus, baš mu hvala!

  2. Od kada se povratak novinara moze smatrati merama relaksacije?
    Kakva je to glupost?

  3. Znate li zasto Nemacka ima najbolje rezultate od evropskih zemalja u borbi protiv coronavirusa?Naravno, ako izuzmemo za trenutak,sredjene institucije,disciplinu,pravovremena ulaganja u zdravstveni sistem i opremu,masovna testiranja i momentalan odlazak u karantin zarazenih?
    APSOLUTNO POVERENJE U MERKEL i nadredjenost federalnih institucija u odnosu na pokrajinske.

  4. Ovaj Kon i ona Dokona zaista sve vise lice na cirkus. Znanje im je tanko, a ego ogroman. Neka lepo neko na tabli objavi stanje, a DJ Zeks u vecernjem terminu sta nam je „struka“ pripremila xa mucenje sutra. Kakvi mediji, kakav narod?

  5. Javni nastupi ovih likova na tv se prekidaju za Vaskrs jer doticna,sa slike,nema vise garderobe.Sve sto je imala,promenila pojavljajuci se svakodnevno na razlicitim tv a ipak svaki put u razlicitoj odeci.Od utorka ce ponovo biti tv zvezda u svezoj garderobi.Ko ce se sad setiti kako je bila obucena pre desetak ili vise dana?

    1. Stepa

      Ona ima šta da menja za razliku od onog nesrećnog direktora infektivne klinike Stevanovića koji jadan izgleda ima jedno „stajaće“ odelo i dve sive košulje. Nadam se da će se uskoro otvoriti i frizerski saloni pa da ga ošišaju jer čovek izgleda kao iz paca da su ga izvadili.

  6. Da sam novinar ja bih se vratio samo zbog Darijine baršunasto umilne mekoće izraza i stavova, ni zbog čega drugog. Doduše onog Gojkovića uopšte ne moram da vidim. Taj je struku gipsirao totalno zarad karijere političkog potrčka.

  7. Struka ne trpi „lapsuse“, gospodjo.
    Nadam se da ce o smehu krajem februara i datumu prvozarazenog zaista raspravljati struka, a ne Vi.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.