Zamenik direktora KCS: Kovid pacijenti sada u bolnici provode od 13 do 17 dana

Ostavite komentar


  1. Bruka i sramota ste vi!Pacijente u Prijepolju lece bensedinom i pacijenti vam umiru u snu!

  2. Pošto je očigledno da posle dve godine i dalje nemate pojma sa čim se borite,najlogicnije bi bilo da se sve, sem prodavnica i apoteka, zatvori bar na dve nedelje. Ovo je ruski rulet. Svako zna i ponekog vakcinisanog i nevakcinisanog koji se razboleo ili preminuo. Nema pravila. Šta se opet dogadja u Nemačkoj gde je populacija vakcinisna u velikom broju. Imate masu asimptomaticnih i vakcinisanih i nevakcinisanih koji prenose virus. Zatvaranje.

  3. I virus je svakom mutacijom da slabiji… i da je 100% vakcinisanih siguran sam da bi ste opet nesto izmislili!

  4. Pravila i te kako ima, a to govere ovih 90% i 95%. Ako uzmemo u obzira da je u državi 50% vakcinisanih i 50% nevakcinisanih, razlika je više nego očigledna, barem onima koji znaju da li je veće 90 ili 10 (tj. 95 ili 5). Po svom okruženju vidim da se nisu vakcinisali oni koji kod učiteljice nisu mogli da shvate šta je 1/2 (jedna polovina). Moguće da onda ne shvataju ni razliku između 5% i 95%.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.