Zaštitnik građana: Novinari rade u atmosferi mržnje i netrpeljivosti

Ostavite komentar


  1. Pasalic stiti novinare od ljudskih logorasa u GUL-agu Srbija,drug Marks je bio novinar.

  2. A ko stiti zaposlene u zg i njihova prava? Ili njima nisu zagarantovana prava na rad, na slobodu misli….? Njima se preti otkazima, zabranjuje sindikalne aktivnosti, prebacuju iz sektora u sektor, drze na odredjeno 3-4 godine, ukidaju se radna mesta, donose nezakonita resenja…. E, tako se ostvaruju osnovna ljudska prava.

  3. Reciklirane Sasine izjave. Bruko. Nego, sefe bio bi red da makar na DAN LJUDSKIH PRAVA budete u Srbiji i makar jedan dan pokusate da budete Zastitnik. Ovako cete ostati poznati kao turisticki vodic koji je svojoj sekretarici zavrsio fakultet „na cosku“, pa je unapredio. Ima jos sekretarica sa fakultetom, drzavnim, koje du zavrsile u roku, a ne u 50 godina. Cekamo potop. Ali ako tonemo, potunucemo svi, pa i Vi sefe. Mi cemo mozda ostati bez posla, a Vi zbog nenamenskog trosenja, prevara, nezakonitog rasporedjivanja, laznih izjava kojima uzbunjujete javnost, sigurno bez slobode. Doci ce vreme, zivi bili, pa videli.

  4. Bitango. Jel znate kada je pokrenuo postupak za heroja Obradovica? 20. novembra. A Danas na naslovnoj 23. novembra, objavio tu vest. Jel si zbog Danasa pokrenuo postupak? A jos 14. oktobra je najavio na N1 u velikom, da ne kazem stilu, da pokrece postupak. Sto se nisi najavio ministarki pravde. A, da nisi u Srbiji. Nadoknadices svaki dinar koji si potrosio nasih para na tvoja egzoticna ludovanja, koja su ti bila paravan i za ugovaranje poslova za vlast. A sa zastitom prava gradjana Srbije nema veze. Sramoto Srbije. Srbija zaudara od prevaranata, raspada se.

    1. Nije pokrenuo nijedan postupak zbog Obradovica, a danas na Dan ljudskih prava je pobegao iz Srbije. Toliko.

  5. Aleksandar Obradovic je odusevljen kako se ZG, bavi njegovim pravima. Sram te bilo. Nezastitnice. Ucenjeni licemer. Pozdrav za Danas. Ali ovo vam stvarno ne treba. Ovo cudo nije vas nivo. Sve je stvarno kod vas, ali on vas prezire. Prvi ste ga razotkrili. Nastavite. Budite dosledni kao i do sada.

  6. „…Zaštitnik građana: Novinari rade u atmosferi mržnje i netrpeljivosti….“
    Niko drugi osim njih tu atmosferu ne moze ni da stvori (sve i da hoce). Oni imaju monopol na mikrofone, kamere, magnetofone, teftere, plajvaze….

  7. Vi treba da se zovete „ZAŠTITNIK AKTUELNE VLASTI“ a nikako Zaštitnik gradjana jer vi ste sve drugo osim Zaštitinika gradjna. Kako vas nije sram da primate toliko velike plate a ne štitite gradjne već vladare.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.