Zašto u tabloidima već godinama nema kritičkih tekstova o predsedniku?

Zasipaju lažima da odbrane Vučića

Ostavite komentar


  1. „Tabloidi postoje svuda u svetu, ali samo u Srbiji država ima svoje tabloide.“
    Kod nas je slaba pismenost pa ljudi citaju tabloide, lako se preko njih informisu. I ne pitaju sta je tacno, jer nismo mnogo ni kriticni kad citamo. Zato je Vucicu vazno da kontrolise sta se tamo pise. Zamislite da su ta 4 tabloida anti-Vucic, pa ne bi on ovoliko bio na vlasti.

  2. Kontra pitanje. A, zasto, godinama unazad, uproopozicionim medijima nema nijedan pohvalni tekst o predsedniku? Samo nemojte reci da nije zasluzio, kada i smai znate da jeste. Znam, da ovaj moj komentar necete objaviti, jer vam ne odgovara.

  3. @djordjijeBGD – Koji su to proopozicioni mediji? U Danasu, na N1 i Novoj se itekako kritikuju i opozicioni politicari. A pod dva, zbog cega bi trebao da izadje „pohvalni tekst o predsedniku“ u bilo kom mediju? Ja bukvalno ne mogu da navedem nijedan primer da je postupio ispravno, da se slozim sa nekom odlukom vlasti (=Vucica), bas nista mi za ovih 10 godina ne pada na pamet.

  4. Opozicija, ako je ima, mora mnogo jace da deluje, ali mnoogo jace. U suprotnom, drzavu ce ovi totalno urusiti. Neke stvari kojima smo svedoci nikada se u istoriji nisu desavale. Prvo, da se javno brani neko ko uzgaja marihuanu, i to od strane najviseg vrha, u medijima. Dotakli smo dno

  5. a mozemo i ovako-zasto kod vas nikada nema ni jedan pohvalan tekst o predsedniku? Da li bas nikada nista dobro nije uradio za ovu zemlju?

  6. @ Alan Ford- Bilo bi zanimljivo da kažeš šta je dobro ovaj predsednik uradio za građane Srbije a da je to učinio poštujući svoje nadležnosti a ne mešajući se u rad Vlade,sudova ,ministara i drugih organa.Pitanje je čisto retoričko jer svi znamo odgovor pošto živimo u ovom „blagostanju“ i „tigar državi“.Iako si verovatno pristalica SNS budi bar malo realan i normalan ako to možeš,odnosno ako ti ovi nisu isprali mozak a verujem da nisu.Možda grešim.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.