Zavod za javno zdravlje: Zagađenje u Beogradu ‘prihvatljivo’, tokom noći je vazduh bio i zagađen

Ostavite komentar


  1. Ovakvo zagadjenje moze da bude „prihvatljivo“ samo za odgovorne koji hoce da umanje njihovu zaslugu za takvo zagadjenje. Kako moze da bude prihvatljivo kada je BG najzagadjeniji u svetu trenutno?

  2. E sada mogu mirno da spavam posto mi je lepo objasnjeno da je ovo zagadjenje prihvatljivo, i da ce tako da nam bude do marta meseca. Malo sam starija generacija koja pamti vreme pre centralnog grejanja pa nije bas bilo toliko zagadjenje, sa druge strane kazu da saobracaj utice na zagadjenje bilo leti bilo zimi oko 20-25%, Beograd ima centralno grejanje u vecini novih zgrada pa i nesto starijih, puno ljudi koristi struju za grejanje, pa se onda onako laicki pitam sta je to sto jos utice na zagadjenje a da nam niste rekli? Ziveli

  3. Koga lazete ? Malo Vam STO PCR I sada brzi antigentski test kradete novac gradjanima jer are Duplo I troduplo skuplji nego mnoge EU zemlje nego sada Jos I lazete o vazduhu.
    Pa London sa 10 miliona stanovnika je sa cistim vazduhom a vi aktivno trujete narod vazduhom.

  4. Dnevnik RTS juce u 1930H kaze: zagadjenje je povecano, i po AirVisualu, srbija je 2 posle Delhija.
    Pa dalje prilog kaze: vlada srbije donela je akcioni plan sa 80 tacaka, ali individualne kotlarnice loze gume pa treba da se subvencionisu da predju na gas, ali to ce da traje.
    Zakljucak vesti je: u NAREDNIH 10 godina nece biti bolje, a MOZEMO SE UZDATI i U KOSAVU!
    Dakle vetar ce oduvati problem, tipicna sns logika.
    Najinteresantnije je da ni sns ne nosi maske i da ih bas briga za ono sto ne vie, isto kao sto ih bas briga za gradjane jer ni njih ne vide.

  5. Vi to folirate zbog preCednika, da se ne iznervira?Pa mi smo prvi u svetu u svemu, pa i zagađenosti vazduha.

  6. Zivot u Beogradu toliko je rizican po zdravlje da smo blizu dna ,toliko smrdi da prozore ne mes da otvoris ko ima para da kupi preciscivac vazduha i nekako a sirotinja nagrabusila je

  7. Ma nije valjda, a što nije bilo takvo zagađenje pre neke 2 nedelje kada su svi poceli da loze, nego sad ovih dana?

  8. Haha, mi smo mrvica u odnosu na ogromne gradove, sa mnogo vise stanovnika, fabrika, vozila. Kako onda oni nisu na nekom od prvih mesta

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.