Zbog kvara na lokomotivi, putnici voza koji je sinoć krenuo iz Beograda u Bar, satima su čekali na suncu u Brodarevu da nastave put

Ostavite komentar


  1. СНС је ову државу начисто растурио.НИШТА под милим Богом не функционише.

  2. Pa kad Srbija voz iznajmljuje privatnim operateri a lokomotive i nemaju da stave rezervnu na voz

  3. Taj voz je umestonu 23:20h iz Užica krenuo u 03:00. Neispravna lokomotiva je otkačena na putničkoj stanici a „ispravna“ je nastavila i vidimo dokle je stigla. Crnogorska železnica nije htela pošalje lokomotivu iz Bijelog Polja koje je na pola sata od Brodareva. A čuo sam da imamo najmodernije pruge, maltene kaonu Japanu ako ne i bolje. Da li će iko snositi bilo kakvu odgovornost? Verovatno ne. Da li ovaj iscrpljen narod iz voza ima pravo na neku odštetu, nadoknadu? Verovatno ne. Sramota da je nema na svet, kao da smonu Somaliji. A ne zaboravimo, zemlja je jaka koliko joj je i železnica jaka, pravi pokazatelj je Deutsche Bahn, Japan Railroad… A na osnovu današnjeg događaja lako je zaključiti gde smo i šta smo po pitanju te mitske ekonomske snage koju posedujemo. Trulež, raspad, blato.

  4. Zar nije najbolje rešenje ukinuti relaciju Beograd-Bar. Eventualno ostaviti Beograd-Valjevo, ali i to prethodno dobro razmisliti. Lakše putnicima a i Preduzeću ŽS.

Ostavite komentar


Društvo

Rokvić (NPS): Novi pravilnik REM ne predviđa obavezu emitovanja kvalitetnog programa 8

Rokvić (NPS): Novi pravilnik REM ne predviđa obavezu emitovanja kvalitetnog programa

Potpredsednica Narodnog pokreta Srbije (NPS) i narodna poslanica Ivana Rokvić izjavila je danas da novi pravilnik Regulatornog tela za elektronske medije (REM) o uslovima i kriterijumima za izdavanje dozvole za pružanje medijskih usluga ne predviđa obavezno emitovanje kvalitetanog programa u koji spadaju dokumentarni, dečji, kulturno-umetnički i naučno-obrazovni sadržaji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.