Zbog poplava vanredno stanje u Ivanjici, u 14 opština vanredna situacija (FOTO, VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Stanovništo se povuklo na gornji sprat? Pa tamo niko živi ne zna da pliva jeste vi normalni?!???

  2. Najavljivali su obilne padavine i moguce izlivanje reka jis pre nekoliko dana. I sad tek se prihvatili dzakova. E neka ste glasali za Vucica! Za vasu decu. Moja su bezbedna.

    1. Prefarbani vadikali su uzimali pare za zaštitu od poplava. Gde su te pare otišle? Da nisu možda završile za samoorganizovane kontra mitinge u znak podpore minhauzenu?

  3. Nek zovu svog Velikog Precednika da rasiri ruke I da voda ustukne ili krene uz brdo.

  4. Ove poplave su potpuno van fokusa medija. Gde je sada Vučić, gde je sada Blagojević, mudro ćute o ovoj sramoti. Od 2014. godine se hvale kako su preduzeli sve korake da se ovo više ne ponavlja.

  5. Nadam se da će sada iz prve ruke osetiti nekompetentnost SNS vlasti, struktura i institucija… Imaju jako kratko sećanje pa često podsećivanje makar u obliku nesreća nije na odmet.

  6. Zar se niste uverili da je prvorodjeni svemocan, pustio poplave posle izbora i smanjio broj zarazenih virusom pre izbora. Sada uzivajte u zlatnom dobu

  7. Ova mesta su verovatno glasali protiv nase spasitelja AV AV. nisu mislili za naprednju decu. Bojkotasi i sada su kaznjeni zbog toga. Ali spasitelj AV AV je dobra srca i ima sve da spase!

  8. Srbija je u ritama, u zadnjih 6 godina potrosili su 12 milijardi pljackajuci drzavu na kapitalnim investicijama. Lako je utvrditi i ko, u poslednje dve u pljacku se ukljucuju Rusija ,Kina i Turska sa svoji izvodjacima radova. Svi ste zaboravili, koliko nam je vremena trebalo da se oporavimo od Slobine hunte, od ovoga cemo propasti.

    1. Sloba je zbačen ali je hunta ostala na istom mestu, sita i zadovoljna.
      Čija je to krivica? Mislim, nas gradjana pre svega, što nismo stisli DOS da sve rastera, zabrani njihove partije, njima lično zabrani bavljenje politikom ikada više.
      Zato sada imamo ovo.
      Lično mislim da se ne treba uopšte oslanjati ni na koga iz SZS a pogotovo ove koji su pokušali da udju u Skupštinu.
      Ponavljači, a to smo mi, moraju ponovo u isti razred, nema druge.

  9. Moravica nije pritok juzne Morave.Od kad juzna Morava protice na zapadu Srbije strucnjaci?

    1. Postoje tri Moravice. Ova koja trenutno pravi probleme je u Arilju. Vi govorite o sokobanjskoj/aleksinackoj – pritoci Juzne Morave (ali ste malo zabrljali u komentaru). Postoji i vrsacka.

  10. Lažove jedan.Juce sam bio u Ljuboviji i do 13h nikog nije bilo nigde.Valjda je bagra celu noc pila i pravila bahanaliji i slavila pobedu pa se uspavala.Kada su se probudili,Ljubovidja se vec izlila.Bando jedna lopovska

  11. Sram Vas bilo, Vesicu! Obrenovac niste smeli uzeti u usta, a ne da tvrdite da je bezbedan! Obrenovac je pod vecim rizikom od poplava nego ikad! Posle 2014. su zasticeni povrsinski kopovi tako da voda ne moze da udje u njih, a na autoputu postoji 12 kriticnih mesta sa aspekta zastite podrucja od poplava. Ovo ukljucuje i pomenuto ukrstanje autoputa sa nasipom kod Obrenovca gde niste dovoljno podigli most tako da nasip vise ne moze da se nasvisi. Cuckovic sve ovo vrlo dobro zna kao i cinjenicu da su mnogo ulozili u zastitu od unutrasnjih voda (kanali, crpne stanice), sto je dobro ali u poredjenju sa opasnosti od Kolubare je sminka. Ovoga puta Obrenovac nije bio ugrozen samo zato sto su padavine zahvatile gornji deo sliva, uzvodno od Valjeva i Koceljeve, a na desnim pritokama nije bilo velike vode. Cuvajte se Obrenovcani. Od poplava i lazova!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.