Zbog posledica nevremena, vanredna situacija u Donjem Milanovcu (VIDEO, FOTO)

Ostavite komentar


  1. Vetar jeste bio jak, i sigurno bi naneo štete, ali da u ovoj meri, i u ovoliki razmerama da se kvalitetno održavala obala. Od odlaska Radeta Milatovića, milanovački kancelarija-ispostava Sekcije za priobalje HE Đerdap, nije vršen kvalitetni nadzor. Tamo sada rade ljudi koji nemaju veze za strukom. Treba poslati Republičku inspekciju da ispita, ko je vršio radove, ko nadzorisao. Videlo se i golim okom da na pojedinim mestima slabi kej. Ploče urušene nisu bile zamenjivane. Da li se još isplaćuje renta i zašta se koristi. Sve zbog sprečavanja i zaštite. Utvrditi odgovornost. Ne može vetar baš za sve da bude kriv

    1. Prijaviti republičkoj inspekciji i tra la la. Pa gde vi živite, o čemu govorite? Šta mislite, ko je pozapošljavao te nestručne (blago rečeno) na odgovorna (i sva druga) radna mesta? Da li ste, makar krajičkom oka, videli ko je zamenik PIO fonda Srbije ili ko je ministar vojni ili rada ili …?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.