Željko Mitrović iznad zakona

Vlasnik TV Pink nastavlja obračune s političkim neistomišljenicima putem otvorenih pisama na svojoj televiziji

Ostavite komentar


  1. Ne dam mitrovića, on mi je najdraži od svih mojih koje ne dam. Ceo mi stane u usta. A i mislim da su njegovi literarni sastavi bolji od mojih, prosto mu zavidim na metofarama. Tako sam i ja do pre par godina mogao, a onda sam saznao da je pao berlinski zid i, eto…shvatiće i žekica za taj zid, kad ja više ne budem mogao da ga ne dam.

  2. Lustracija, najveca mana 5.oktobra. Mitrovic, Vucic, Dacic… recidivi maligniteta zvanog Milosevic.

  3. Ljudi, koliko on blata treba da spere .. pa spašava i sina-šta nam je važnije od dece ??

  4. Pa slusajte za ovo nije on kriv. Njemu ova vlast dozvoljava da nekog naziva troglava hidra, dripac i svinja. On nije samo da se razumemo politicare vredjao! On je do prosle godine u paparazzo lov-u vredjao i pevaca Vlada Georgieva nazivajuci ga klosarom i pijanicom, ali opet kazem nije on kriv nego sns. Dokle ga god budu oni podrzavali do tad ce nam on ispirati mozak i vredjati inteligenciju. Njemu ce verujte mi i sledeca vlast to da dozvoli osim ako se ne vrate zuti. Zasto on zute mrzi to mene ne zanima ocigledno su se oko necega dobro zakacili. Od njega jedino mozemo da se otkacimo ako ga ta prokleta droga koju koristi dokrajci jednom za svagda. Pozz i sve najbolje od vaseg vernog citaoca!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.