Željko Mitrović najavio turneju „Stop nasilju, samo ljubav“

Ostavite komentar


  1. Za njega je nosni kanal jedini limit… Znači , kad punih 5 minuta njegovog subotnjeg dnevnika uživo glumi dj na terasi svog zdanja, sa napaljenim kamerman ima koji dočaravaju njegov wibe i sa sve kamerom na dronu. Druže, mogao si da ideš i sa uživo uključenjem u dnevnik i iz Zadruge

      1. Laza,Laza i to dozivotno,mislim da tu popravke nema…Boze dragi samo nam pamet sacuvaj

        1. Sigurno je probao sadrzaj uz ono drugo što koristi, pa mu se izmešalo.

    1. Navucite mu onu košulju sa rukavima otpozadi,dok smo jop kaoliko-toliko živi.

  2. Jel gospodinu sin u zatvoru zbog ubistva? Je li pink platio 40 mi eura poreza

  3. Izgleda da je gdinu. Mitrovicu potrebno par lekcija iz ljubavi…..

  4. Ti si primio foru u subotu da su ti usi pocrvenele. E slatko sam se nasmejao kad su rekli da nece na pink.

  5. Mnogi si ti precenio sebe , lecena narkomancino.
    Mislis li barabo da ce Vucic i njegova bagra vecito da stoje iza tvojih
    bljuvatina.
    Naces moci vecito da se krijes iza korumpiranih politicara nego ces biti
    procesuiran zajedno sa tvojim Vucicem!

  6. Ko sme da se kladi da „masna glava“ neće doći lično kako bi glumio dj-a?Ako ipak pošalje kamionče mislim da će biti repriza scene iz filma „Ko to tamo peva“ u kojoj seljak zove decu , a onda:“ Buši ,buši ,ha,ha ,ha!“.Molio bih organizatore protesta da spreme jedan ogroman sendvič za dj-a , ako može veličina da su uđe u“ Ginisovu knjigu“ kako bi bio srazmeran bezobrazluku glavnog potparola „vođe“.Kako davno moj pokojni deda reče :“Budali je more do kolena.“.

  7. narocito je veliku ljubav pokazao njegov sin , kada je pogazio devojku na pesackom prelazu i pobegao. nazdravlje i tog smrada mi gledamo, kako glumi ljubav sramota. pa nastao je na krvi i znoju ovog narod uz pomoc mire julovke. seronja. on nekom da deli lekcije pa ima li veceg lopova od njega.

  8. Nasmrkana JUL-ovska narkomancina hoce da prenese svoju „Pink-zadrugu“ na ulice Beograda i uz provokaciju da prizove reakciju od strane ljutih i slobodnih gradjana. E, tzv „ZEX“ JUL-kinac izprdkinac nece ti proci ajde da te vidimo hrabri „SMRKAVCE“ vreme ti je da promenis dilera ocigledno ti uvaljuje pogresnu supstancu ili si mozda presao „LINIJU“ pa vise ne kontrolises svoj bolesni mozak ako je od njega jos nesto preteklo. Cekamo te „nasmrkani“ C E K A M O kao i tvog „firera“ Aleksandra Adolfa A.V.-A.V. Vucica.

  9. Ljubav, kao ona nesretnica što je dobila u pinkovom apartmanu u Hajatu?

  10. Kao što svi muzičari imaju predgrupe tako će i Vučić imati svoju.DJ Žexa

  11. Mitrović poziva na rat na ulicama ,kad je Vučić promenio dan mitinga u čemu je problem sa Pinkom.Molim policiju fa reaguje i procesuira Mitrovića,jer je očigledno da hoće nemire na ulicama Beograda.

  12. Za ovaj svoj performans od subote trebalo bi da popije prijavu od komunalne policije zbog nesnosne buke koju je pravio u okruženju gde su bolnice i stambene zgrade

  13. Uvek sam se pitao da li se ovakvi ljudi rađaju kao takvi ili takvi postaju. Kod žexa je verovatno i jedno i drugo. Groznog li čoveka koga krase najgore osobine.

  14. Deco! Gledajte i učite. Ovo je „pravi primer“, kakvi ne smete da postanete. Novac je napravio , OVO !!!!

  15. Vrlo lukavo je smisljeno,treba biti samo razuman i oprezan,ovaj hoce da izazove incident i sukob.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.