Željko Mitrović podneo tužbu protiv Sava Manojlovića zbog uvrede

Ostavite komentar


  1. Uf . . . uf . . . ozonirani se UVREDIO ? . . . ma neverujem jer on ima debelu kozu kao T – Rex !!!

  2. I? Šta ćemo sad? Pošteno suđenje bi bilo krajnje neobično. Lažirano suđenje teško izvodljivo u ovom okolnostima. Dakle, beskrajno odlaganje.

  3. Željko Mitrovic bolje da ćuti jer ima mnogo putera na glavi. Eto mu Baka Prase pa neka se prepucava sa njim. Bolje da je sina vaspitao, kada ubije devojku kolima i zavise u crno, a pri tome ne odgovara za takvo krivično delo.

  4. Znaci rec ne smes da kazes protiv Vucica i njegovih pajtosa. Ovaj prvi salje u zatvor dok ovaj drugi ima toliko love da ovim tuzbama moze da finansijski iscrpi svakog a to po pravosudju, ako nemate love, nema ni pravde za vas.

  5. Savo, ja da imam pare kao g.Željko i da si mene tako izvređao,angažovao bih elitu advokata da te uništim do kraja života!!

  6. МИЛАНЕ ,слажем се са вама. Шта он мисли може да вређа свакога и ником ништа .Мало се више заиграо па наишао на мало тврђи камен.

  7. И сад, после годину дана се освестио шта му је Манојловић рекао. Није му дуго требало.

  8. Bože mili i on se uvredio. Pa čitava Srbija je uvređena njegovom televizijom

  9. Kao što je bilo nemoguće kupiti poklon Titu – čoveku koji sve ima – ja se prosto pitam kako je moguće uvrediti Željka Mitrovića, čoveka za koga je sve najgore što se o nekom može reći – istina…

  10. Mitrovic je kamen temeljac ove vlasti. Sa protestima hoce da ruse kulu od vrha a to se ne radi tako jer tako piramida ne rusi.

  11. To što je Željko Mitrović uradio Srpskom narodu za 10-ak godina je takav zločin da zaslužuje 10 maksimalnih kazni zatvora – 10×40 godina. On je jedan od odgovornih za razaranje srpske porodice i onog što se smatra porodičnim vrednostima, a ne „zapad“ kako to vole pojedini da naglase.

  12. Svi Srbi treba da tuze tog Mitrovica za za prostakluk i siledzijstvo kojim je zarazio domace medije i
    kulturu

  13. Savo je bas birao reci . Prilicno blago .Ne znam sta je tu za tuzbu.

  14. ne bude li se ovaj urazumio i sisao sa vlasti pa opet bude li morao da se ponavlja 5 oktobar, cenim da ce ono cudo na dedinju kao i sve prostorije televizije proci kao silerova. da nas onaj odozgo pogleda

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.