"Žene su preterale u oduzimanju uloge muškarcima": Socijalistkinja Ana Grozdanović najavila osnivanje foruma za zaštitu muškaraca 1Ana Grozdanovic: Foto Yotube printscreen

Članica Glavnog odbora Socijalističke partije Srbije i influenserka Ana Grozdanović, objavila je danas na svom Instagram nalogu da će se baviti zaštitom muškaraca i da će osnovati forum muškaraca.

Ona je u Instagram objavi napisala da je dugo razmišljala da li da pomogne nekom ženskom udruženju, ali je na kraju odlučila da ipak pomogne muškarcima, i to je nazvala najispravnijom mogućom odlukom.

„Danas se samo govori o onome što muškarac uradi na kraju, a niko se ne pita kroz šta je prolazio taj muškarac svo vreme pored neke žene“, napisala je Grozdanović na Instagramu.

Ona je mišljenja da su žene preterale sa oduzimanjem muške uloge muškarcima i zbog toga je odlučila da pruži podršku muškarcima u svakom problemu s kojim se suočavaju.

„Ovo ne znači da žene smatram manje pametnim vec ih želim podsetiti da sve mi imamo očeve od kojih naše majke nisu pravile devojčice vec temelj kuce. Svesna sam da će me žene sada napasti, ali istina boli“, zaključila je Gorzdanović

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari