Ženska parlamentarna mreža osudila napade na poslanicu Tepić

Ostavite komentar


  1. Verujem u profesionalni rad naše policije i tužilaštva. Treba prepustiti stručnjacima da daju konačan sud o ozbiljnosti ovih pretnji. To što je neko narodna poslanica ne daje toj osobi za pravo da vrši pritisak na rad državnih organa. Zakon mora da važi za sve. Ako je Marinika Tepić nezadovoljna dosadašnjom istragom o pozadini pretnji, postoje nadležni organi preko kojih može uputiti svoju žalbu. Sve drugo nas vodi u pravni haos.

  2. Osuđujem napade bilo koje vrste,na bilo koga.Isto tako treba osuditi i napade na Maju Gojković,novinarke TV Pink,Martinovića..i one koji su ove napade podržali.

  3. kako se niste setili da branite druge novinare i predsednicu parlamenta nego tamo neku nevažnu tepićku jadnicu jer kada bi manje gluposti pričala verovatno ne bi bilo pretnji a možda su te pretnje iskonstruisane jer to liči na takve kao što je ona

  4. Uvek mi je bilo drago što postoje ovakve parlamentarne mreže koje podržavaju žene i stoje iza njih, to je za svaku pohvalu i treba neko da zaštiti žene.

  5. Slazem se da treba osuditi napade i ja sam zena, ali se ne slazem da treba osuditi napade samo na pojedine zene, sramota je.

  6. Svuda se pisu grafiti i svi politicari sigurno dobijaju svakodnevne pretnje.Vazno je samo da policija radi svoj posao i da se sve te pretnje proveraju na vreme kako bi bilo spreceno ista vise od toga.Za svaku osudu je svaka pretnja upucena bilo kom politicaru.

  7. Mislim da bi daleko svrsishodnije bilo, da je ta ženska parlamentarna mreža iznašla predavače, savetnike i pedagoge, koji bi pomalo rastreznili poslanicu, i podučili je o javnoj komunikacionoj sferi politike, dominantnom kulturnom obrascu u Srbiji i elementima odgovornosti komunikacionih akata političkog subjekta. Ta žena mora da se rastrezni i sabere, da razume da je politika i zadavanje i podnošenje udaraca. Drugo moraš POZNAVATI biračko telo, kakvo god da je ono. ŽPM samo podriva dalje Marinikinu zaslepljenost, neznanje i političku razmaženost.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.