Zločinci će biti zaštićeni dok su naprednjaci na vlasti

Sagovornici Danasa o tome zašto osumnjičeni i osuđeni za ratne zločine slobodno žive i rade u Srbiji

Ostavite komentar


  1. Koliko ima neosuđenih zločinaca među bošnjacima.Jedan od njih je Naser Orić koga oni slave kao heroja
    On i nj3mu slični n8kada neće odgovarati.

  2. Zločinci su najviše bili na slobodi za vreme DOS 2008-2012 godine ti su imali i uhapšeni i u zatvorima sa spoljnim svetom. To nije normalno koliko građane niste štedeli ni malo, sve ste na prepustili da se borimo sami, i da sami vodimo istrage, i otkrivamo razne prevare.

  3. Pa dokle vise. Da li vi zivite u Srbiji, u stanu, sa zavrsenim fakultetom u Srbiji. Pa sve ima dve strane samo mi? Nama ne treba niko sami sebe pojescemo.

  4. Malo ste se pobrkali. Ja koliko se sećam druga neka vlast je šurovala sa tim ljudima o kojima pričate.

  5. Najlakse upirati prstom u Srbiju i nasim ljudima koji nisu ucinili nista zlocinacko! Sta je sa Oricem koji je oslobodjen i ostalima?!

  6. Sada Dacic i Vulin ispadose ratni zlocinci. Kad sa trebali Tadicu i DS 2008 godine da ostanu na vlasti nisu bili ratni zlocinci.

  7. Pobogu, ima li spasa Srbiji? Kažete „antihaški lobi“. Pa to je Sramni haški sud! Zar imate obraza ovako jednostrano komentarisati to zlo od Suda?

  8. Nema zakona za privilegovane.Oni su nagradjeni od predsednika.Tako da nine zakon za sve,samo za sirotinju je zakon i kazne,za mafiju nije

  9. Sto je previse, previse je od gospodina Olineka… Sumnjam da i on sam veruje da su recimo Vulin, Dacic, pa cak i Vucic nesto bas „komandovali“ i „odlucivali“
    posebno „naredili“ kako decidno iznosi s’pocetka 90-ih godina izjava kako je Milosevic „kukavicki izbegao presudu“ je vrhunac cinizma i zapravo pokazuje njegovo pravo lice jer podsetio bih, Milosevic je umro a nije izvrsio recimo samoubostvo pa da mu se, eventualno, prisije epitet koji mu prisiva…

  10. Ovaj Vukičević nije ni pokušao da rješava ratne zločine počinjene nad Srpskim stanovništvom? Zašto?

  11. @Aleksandar
    Promasio si temu. PRICA SE O NASIM RATNIM ZLOCINCIMA. To je rak iznutra. Sta me briga za njihove. To je njihov rak.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.