Zoran Kesić: Protesti su buđenje građanske svesti, vlast je u ovom trenutku potpuno nemoćna

Ostavite komentar


  1. I 24minuta sa njim su previše!!! I za to treba maximum snage i tolerancije!

  2. Kakva bre građanska svest. Mi svi gubimo protestima … Prosto je odemo na izbore svi građanski osvećeni građani koji veruju dinkiću da će da da po 1000 evra glasaju za sadašnju opoziciju i rešen problem….a onda nastavak terora zutih …. Isti su i napredni i zuti …nama treba nešto normalno .. drustvo bez transa lansa i ostalih gansa …. Mi koji smo u većini vernici smo ugrozeni. Svi nas gaze.ako 2000 godina nas gaze … Spasenje je naše. Pozdrav i bez uvrede moj stav.

  3. Jeste,Zorane,tek sada je ovo budjenje nacionalne svesti.Video se i osecao kolektivni duh nacije.To je bilo mocno.Uplasila se vlast sigurno,ali jos uvek nesvesna koliki je jaz pred njiom.

  4. Ako ne rasplinjavate zahteve, vec se izborite za novi REM koji ce ukinuti Pink i Happy i ako se ne ostrvljujete na patrijarha stvoricete priliku da se na izborima Vucic smeni. Ovaj narod, kome dosta, zasluzuje mnooogo bolju vlast, ali i mnooogo bolju u sposobniju opoziciju. Tadici i mnoginiz ekipe 50+ treba da se povuku u pozadinu. Okretace se Zemlja i bez njih.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.