Zrenjanin: KTV izvestila da im je napadnut snimatelj

Ostavite komentar


  1. dali svacate u cemu je ova izborna delatnost koja se niz godina koristi van zakona i koja vodi u diktaturu ove drzave gradjani su u strahu od batinasa van demokratske kulture dali cemo se povinuti ovom prevarantima lopovima sve zavisi od nas gradjana dokle trpeti dali smo izgubili osecaj pravde osecaj za boljim zivotom buducnost nase dece ako se predamo ovoj diktaturi to znaci kraj za generacije i Srbija ce ostati bez nase dece borimo se za pravdu buducnosti nase dece a i za danas jer sutra moze biti kasno

Ostavite komentar


Društvo

Zabranjeno parkiranje na trasi maratona 8

Zabranjeno parkiranje na trasi maratona

Javno komunalno preduzeće "Parking servis" uputilo je apel svim građanima, predstavnicima firmi i organizacija da blagovremeno pomere svoja vozila sa trase 37. Beogradskog maratona, koji je zakazan za nedelju, 28. april.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.