Zrenjanin: Naloženo psihijatrijsko veštačenje osumnjičene za ubistvo supruga

Ostavite komentar


  1. Naravno da nije uracunljiva kada je imala jedan noz u ruci a drugi za pojasom . Sta je zenu dovelo u to stanje razularenosti da li sopstveno ludilo treba policija i psiholog da kazu , da li je bila i ranije takva .
    Covek je ranjen pobegao kroz prozor, mogao je da je ubije u sred kuce ali nije a ona za njim da bi ga dokrajcila , eto Stefanovic se bori da sto vise obezoruza narod a kako se vidi u kucinim uslovima je i noz pa i najobicniji kamen , cigla pa i motka naoruzanje o otrovima da se ne prica , to je najbolje naoruzanje , samo o tome policija slabo zna . Dolazim do zakljucka da oni koji se bave trovanjima nisu uopste ludi vec se po potrebi prave da su takvi , sto bi rekli , a dosta njih je reklo to isto ispitijuci razne“ bolesnike“ da su mnogi od njih najobicnije barabe koje se pretvaraju da su lude . Cim neko razmislja kako da ne bude uhvacen u svom kriminalu taj nikako nije lud .

  2. Ova nesretnica ubila samo jednog čoveka pa joj naloženo psihijatrijsko veštačenje. Nas sistematski ubijaju godinama a niko od njih nije veštačen.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.