saobraćaj kontrolafoto FoNet/MUP Srbije

Zrenjaninska policija najavila je pojačan ekontrole na području Novog bečega, gde će se narednih dana održati turistička manifestacija „Gospojina“.

Kako su naveli, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu pojačano će kontrolisati učesnike u saobraćaju tokom održavanja turističke manifestacije u Novom Bečeju, u periodu od 24. do 27. avgusta.

„Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju da se pridržavaju svih saobraćajnih propisa, a posebno da se pridržavaju propisane brzine kretanja vozila, da ne voze pod dejstvom alkohola, da koriste sigurnosni pojas i poštuju ostale saobraćajne propise jer na taj način čuvaju svoj i živote drugih učesnika u saobraćaju“, poručuju iz PU Zrenjanin.

Saobraćajna policija vršiće kontrolu saobraćaja na svim putevima na području Policijske uprave Zrenjanin i sankcionisanje vozača koji čine
teže saobraćajne prekršaje, kao što su upravljanje vozilom pod uticajem alkohola i psihoaktivnih supstanici, upravljanje vozilom brzinom koja je veća od dozvoljene, nedozvoljena preticanja, a sve u cilju opšte bezbednosti svih učesnika u saobraćaju i građana.

Naveli su i da će saobraćajna policija pružati pomoć svim učesnicima u saobraćaju savetima i obaveštenjima, ali i omogućavati brže i bezbednije uključivanje u saobraćaj.

Više vesti iz ovog grada čitajte na sledećem linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari