Zrenjaninski srednjoškolci imali generalnu probu maturskog plesa, policija najavila promociju svoje službe 1Foto: N.S.J.

Svečani matruski plas stotine zrenjaninskih srednjoškolaca izvešće u petak, 27. maja, na Gradskom trgu a tim povodom danas je održana generalna proba.

Mnoštvo mladih, nestrpljivi da završe sa školom i krenu u život, danas je isprobavalo kako će svačani ples izgledati. Vrteli su se, njihali, smejali.

Kako se moglo čuti, najvažnije im je da vreme bude lepo i da fotografije dobro ispadnu. Objšnjavali su i da će sutra imati „drugi opremu“, misleći na odeću.

Za sutrašnji dan zrenjaninska policija, sem što će brinuti o bezbednosti maturanata, najavila je i jendu promotivnu aktivnost.

Kako su naveli u PU Zrenjanin, oni će za vreme održavanja maturskog plesa srednjoškolacat, oko 12 časova, imati štand u centru grada, na Trgu slobode kod Vodotornja, na kojem će promovisati policijsku profesiju i trenutno otvoren konkurs za upis polaznika u Centar za osnovnu policijsku obuku – COPO za stručno osposobljavanje za obavljanje poslova i zadataka uniformisanog policijskog službenika.

Više vesti iz ovog grada čitajte na sledećem linku.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari