Zvona hrama Svetog Save zvoniće u čast rođenja deteta  princa Filipa

Ostavite komentar


  1. Po cemu su to posebni da njima zvone zvona? To bi trebalo za svako novorodjeno dete, a ne za te sto se grcevito drze za svoje pretke i sanjaju monarhiju… Srbija je republika!

  2. Samo jedna ispravka greške koju godinama na svim medijima ponavljaju: Aleksandar NIJE PRESTOLONASLEDNIK jer nema koga da nasledi, Srbija nije monarhija. Aleksandar je PRETENDENT i tek ukoliko bi postali kraljevina on bi polagao pravo na presto.

  3. A, zasto da zvone zvona??? Onda neka zvone za svu decu, jer su sva deca bitna. Gospodo, iz crkve, od sada priloge trazite od Filipa i ostale bulumente Kardjordjevica, a ne od srpgog naroda. Od mene vise ni dinara, a i mnoge vec znam koji su to najavili. Vi zvonite, a mi cemo priloge da dajemo za bolesnu decu. Od Karadjordjevica se necete ovajditi.Treba da vas je sramota

    1. To se zove „Kompleks malih naroda“ i manifestuje se tako što bedni i siromašni narodi imitiraju velike, močne i bogate. U konkretnom slucaju, srbija imitira Britaniju i uvodi običaje koji su pratili rođenje dece princa Williama.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.