ZZK: Lokalna vlast je kriva za haos i kolaps u Kragujevcu

Ostavite komentar


  1. Lažu i jedni i drugi i gledaju ko će kome da uvali vreo krompir. Eto, umesto da ta nova i savremena fabrika bude neš ponos, ona je postala vreo krompir. Država je tu već skršila skoro 50 miliona, ali u odnosu na 600 miliona za ditektne prenose fudbala i nije mnogo. A ako neko pita ko je tu najbolje prošao, pa naravno Fiat, kao i u bezbroj slučajeva do sada. Više su državi uzeli para nego što su napravili limuzina. Međutim mi volimo da se ku*čimo sa time da imamo jednu od najsavremenijih fabrika automobila.
    A to ku*čenje košta.

  2. Moje komšije i ja strepimo prilikom svake provale oblaka u ekstra zoni grada. Na sve strane niču nove zgrade. Gradska vlast naplaćuje 100 000 evra za građevinsko zemljište po zgradi. U infrastrukturu se ne ulaže ni dinar, tako da sam ja u poslednjih sedam godina imao tri puta poplavu u centru Kragujevca.

  3. Radomir i Dasic..pa u istoriji kragujevca nisu bili dva gora gradonacelnika..od goreg gori…neka im gradska trznica bude ogledalo.

  4. Ovo je tek početak kolapsa. U centru grada živim i totalno je bezvlašće svuda. Šta reći kada za parking neko nema stanarsku kartu u zoni u kojoj sme da se zadržava najviše tri sata oni stoje parkirani ceo dan. Ako hoćeš da se parkiraš ispred svoje zgrade nema mesta, a ako uspeš onda ne možeš da izađeš jer su oni došli na posao i sklopili dil sa likom koji naplaćuje karte i on ih svaki dan preskače. Žalio se parking servisu i činjenično stanje „nisu mogli“ da utvrde nikako na kraju sam odustao. Kaubojski režim, uličarski, nikakav red se ne zna, a pobeđuje onaj ko je veći uličar.

  5. Ulice su katastrofa.Bresnička ul.je odraz brige o žiteljima gde 150 domaćinstva ne mogu da dodju do svoih kuća..Groblje koje je na kraju ul.je nedostupno ,puno smeća i bez vode…tuga..na 2 km od grada..

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.