Apel Brnabićki da se dok traje vanredno stanje uključi struja svima koji su „u mraku“

Centar za zaptitu potrošača Forum uputio otvoreno pismo predsednci Vlade Srbije

Ostavite komentar


  1. Tako je.u 21 veku bez struje je sramota. Sta rade ti ljudi, tu sigurno ima i dece. Jao napredna Srbijo kad cemo ti ledja videti i zlatnom dobu u kojem zivimo

  2. Mom ocu, penzioneru (66godina), dijabetičaru ( nije na insulinu), su isključili struju 16.03.2020.,znači prvi dan vanrednog stanja kada zbog zabrane kretanja nije u mogućnosti da preduzme ništa.Znači ne može otići da se žali, da tuži,ma…ni sveću da kupi.Inače živi sam u selu Amzići kod Nove Varoši.

  3. Ja sam samohrana majka 4 dece i udovica jedno od dece ima distrofiju uduzet nam brojilo dok nismo bilo kuci sa bandere nabodno ne dozvoljena potrisnja sto nije tacno! Nemogu brojilo da vratim nece niko da pomogne iz kuce sam izasla sa decom placala stan ali sobzirom nastale situacije to nije moguce vise ja nemam gde sa decom..

  4. Tako je vratite nam struju mi nemamo uslova ni bez vandrednog stanja kamo li sada. Kakvo je to pravo da se pojedini stite a pojedini ne nemam nista protiv penzionera ali njima je sve obezbedjeno a mi sta da radimo mi koji zivimo od dnevnica sada smo i bez njih i bez struje ne treba nam nista samo nam vratite struju!

  5. Mojoj majci je isključena struja,ne zato što je lenja da plaća, nego zato što su radnici ED lenji da dođu i očitaju stanje redovno. Pošto mesecima niko nije došao da očita brojilo,nakupilo se. Isključena je a odgovorni tvrdi da neće uključiti ponovo čak ni u vanrednom stanju bez uplate celog duga. Čak ni na rate ne može. Prilog: Snimak telefonskog razgovora sa odgovornim licem.

  6. Meni je iskljucena struja 29.2.2020 nisam bila u mogucnosti da placam samo ja radim i primam 25.000 din a imam trudnu snaju porodice se u junu sina unuce i jos jednu snaju sina i unuce i niko nigde ne radi rade kad ima posla bilo sta ali to nije dovoljno za normalan zivot zalila sam se molila da nam daju na rate ali nista uvek su imali izgovor a sto je najcrnje u ovoj prici ja necu platiti dug nego kamatu i opomene koje su 4000 din. za svaki mesec.Ne znam kome da se pozalim da nam se prikljuci struja dok traje ovaj virus,vanredno stanje pa posle ako ne platimo neka nas ponovo iskljuce ako je ikako moguce molim vas imajte razumevanja

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.