Gradimo „Auto-put mira“, a s Kosovom na ivici sukoba: Šta stručnjaci vide u Vučićevom projektu?

Ostavite komentar


  1. Srpske vlasti boluju od staljinističkog i severnokorejskog sindroma jer daju nazive saobračajnicama i objektima nalik nekadašnjoj sovjetskoj i današnjoj terminologiji DNR Koreje.

  2. to moze samo u Srbiji .Nazaalost , nismo dostojni svojih slavnih predaka .

  3. Bla, bla, truć, truć… Jedno priča, drugo radi a treće misli… Šta više nije jasno i dokle više braćo mila?

  4. A prema zapadu ni jedan normalan put valjda zato sto je izmedju zapada jos i Vojvodina pa bi i ona profitirala.Boji se ako napravi puteve i U Vojvodini jos ce odvuci investore pa ce da investiraju i U Vojvodini.Ovako kad vide puteve odma se odustane od investicija zato pokusava da obidje Vojvodinu koliko je moguce.

  5. Sta je to vama 50-60milijona evra dok mapunite kofere vec ste kratki.

  6. Prvo ekonomisti treba da predoce tačne informacije. Put Drac Tirana Vrmnica Prizren Priština je IZGRADJEN. Kao i put Priština Skoplje. Dakle Niš Merdare Priština je nedostajuci deo slagalice. Evropljani finansiraju put. U situaciji kada imate samo drumsku vezu do luke Solun dobro je biti povezan sa lukom Drac. To je i najjeftinije, jer da bismo imali vezu ka luci Bar potrebno je bar 2 000 000 000 usd u Srbiji put do Boljara i oko 500 000 000 do 800 000 000 usd u Crnoj Gori Boljare Matesevo, dok is Merdare Priština može da se završi sa 1 000 000 000 usd

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.