Bregzit opasniji od Trampa za Srbiju i region

Mitov: Zbog slabe trgovine ovog regiona sa SAD i malih investicija, efekat poteza američkog predsednika trenutno je slab * Ako bi se protekcionizam proširio, Srbija bi posledice osetila putem svoje saradnje sa Nemačkom *
Kako će globalna politička pomeranja uticati na ekonomije zemalja centralne i istočne Evrope

Ostavite komentar


  1. Breksit ni slucajno ne ugrozava Srbiju ni na koji nacin. Naprotiv. Nemamo narocite trgovinske veze sa VB, nismo zaduzeni u funtama itd. Dalje, vec je vidljivo da VB cak ima i privredni rast, a o padu nema ni govora. Vremenom ce im ici jos bolje. Tako da uopste nije jasan zakljucak iz naslova, ali svakako nije zasnovan na argumetima. A simbolicki je vazno i pozitivno videti da je izlazak iz Eu vrlo povoljan, produktivan i mudar potez. Sve najbolje Ujedinjenom Kraljevstvu, ponovo majstorski potez!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.