Bugarska od juna uvozi američki tečni prirodni gas

Ostavite komentar


  1. Da moguce da sada bude jeftinije ali ne moze nikako da bude jeftinije jer ide specijalnim brodovima iz Amerike i male kolicine u odnosu na ono sto Bugarskoj treba ali otom potom mozda dodje u glavu da je Amerika zavrnula Evropu i da sada a kasnije mnogo da profitira od ovog zamasateljstva koje je izrezirala. Otom potom, Ziveli

  2. Bugari su uspeli. Srbi mogu da nalaze teorije zavere ili probleme u tome ili da završe interkonekciju Niš-Dimitrovgrad. Izbor je naš.

  3. 76,87 USD/MWh = 810,95 USD/Sm3
    ne znam po kojoj to matematici je ova Američka cena povoljnija i od čega je povoljnija

  4. Apsolutno je nemoguce da je ova informacija o ceni tacna! Zdrav razum a ne analize „strucnjaka“ govori da cela logistika sa prevozom brodovima i prijemom u jos nepotvrdene lucke kapacitete u Bugarskoj a koji tek treba da nastanu naravno sa ogromnim troskovima, postaje visestruko skuplja a ovakve izjave su tipicne za hibridne drzave u koje nazalost spadaju i jednomisljene clanice EU!

  5. Mozda je povoljna cena za prva 3 meseca….posle je sve pod velikim ? .

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.