„Koliku platu treba neko da ima da bi mogao to da plati?“: Koliko su skočile kirije u Beogradu – detaljne cene po opštinama

Ostavite komentar


  1. sad ce stanodavci da procitaju ovo i povecaju kirije jos vise.

  2. Demokratija demokratija slobodno novinarstvo i da se čuje svaki glas ha ha ha. Okupacioni cenzurski kapitalistički medij danas drugo lice pinka

  3. Stan koji se prodavao pre par godina od 100.000€ sada je 150 000€. Cena zakupa što je bila 400 sada je 600€. Samo se prati inflacija jer se € štampa preko 1 mlrd dnevno.

  4. Niste u pravu.
    Stope rasta u drugim zemljama su dosta nize nego u Srbiji.

  5. Uskoro, kad krizu svi otvoreno budi priznali, sledi vec poznati scenario: skup novac, problem sa nalazenjem podstanara, budjenje.

  6. Kad pukne balon nekretnina nikome vise nece biti zabavno. A i sto pre se desi to bolje. Sto duze razvlacimo to ce posledice biti gore.

  7. 1. Kako stranci kupuju stanove 2. Kako stranci dobijaju boravisnu vizu pa uzimaju stanove pod kiriju 3. Da li stanodavci placaju porez?

  8. Cene zakupa stanova jesu iracionalne za pošten svet. Neshvatljivo je da agencije za nekretnine neće da se razumno ponašaju- jer jedno su vile i poslovni prostori za firme, a drugo su male nekretnine za siromašne podstanare. Ponašaju se kao da sirotinja pronalazi novac na putu ili bere eure sa grane.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.