Cene ogreva i dalje povoljne, od oktobra sledi poskupljenje

Ostavite komentar


  1. Povećanje potražnje nečega čega ima dovoljno pa i viška, ne treba da dovede do enormnog povećanja cene istoga, sve ostalo je manipulacija,u čemu svoj udeo imaju i ovi eksperti.

  2. Resavica ugalj ide 200 e po toni i tamo u rudnku.Dok dodje do BG i okoline on ode na 300e.Dal nije uranijum pa tako skup.

  3. Cena drveta po metru kubnom je bila 9000 dinara prošle godine, ako se kupuje na metar a ne cepano. Isto je i ove godine. Cer, hrast, jasen, bukva. Kako je sad to povoljnije i gde? U Beogradu je prošle godine bilabta cena, ko hoće cepano 10 i 11000. Pelet ko#tao 36000, kao i sada. Ko vama daje te informacije, to blage veze nema sa životom

  4. Ове зиме нећу имати проблема с’грејањем: Имаћемо ‘подно’ грејање ,ложићемо,стари лакирани паркет ! То одлично гори због лака , а много је јефтинији него пелет !

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.