Dević: Odbor poverilaca smanjuje zahteve za odštetu

* Članovi Upravnog i Nadzornog odbora više brinu o budžetu Grada nego o interesima preduzeća čijim stečajem upravljaju, tvrdi većinski vlasnik
Većinski vlasnik ATP Vojvodine najavio krivične prijave zbog značajnog umanjenja stečajne mase tog preduzeća

Ostavite komentar


  1. Poštovana, gospođo Stevanović godinama pratite dešavanja u vezi sa ATP VOJVODINA i verujem da ste dobro upoznati sa činjenicama vezanim za sporove koje ATP VOJVODINA vodi protiv Grada Novog Sada. Međutim čudi me da se niste osvrnuli na odluku Međunarodnog suda za ljudska prava u Strazburu koji je nedavno proglasio kao NEPRIHVATLJIVOM predstavku koju je ATP VOJVODINA podnela to istom sudu. Nadam se da će te naći interesa i za ovu temu.

Ostavite komentar


Ekonomija

Veštačka inteligencija – sledeći korak kompanije ENEL PS 7

Veštačka inteligencija – sledeći korak kompanije ENEL PS

Kako je veštačka inteligencija ključni pokretač napretka u 21.veku, njena široka primena u korisničkoj podršci za održavanje Data centra, servis UPS uređaja, klimatizacije i agregata je sledeći važan iskorak u unapređenju operativne efikasnosti, kvaliteta usluge, profitabilnosti kao i sveopštem iskustvu klijenata kompanije ENEL PS.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.