Đedović Handanović: Srbija će se svrstati među najveće proizvođače bakra u Evropi i vodeće proizvođače zlata

Ostavite komentar


  1. Ova otkrila Ameriku. Mi jesmo desetinama godina najveci proizvodjac bakra i zlata, a ona ministarka energetike a tek sad to saznala.

  2. Gospoda je naprasno postala stručnjak za rudarstvo. Predlažem da na čelo ministarstva za ekologiju postavimo čistačicu javnog toaleta. Ona bi radila po prioritetu…

  3. Ako je ministarka Djedovic Handanovic mislila na Kinu kao najveceg proizvodjaca zlata i bakra u Srbiji onda je u pravu.Zakljucuje se da ministarka prica bajke u koje ce poverovati nepismeni,neobrazovani i neobavesteni a mi koji smo upuceniji od nje i obavesteni sigurno ne.Na funkciju koju ona obavlja trebao je da se postavi zreliji,sposobniji koji ne bi pricao bajke nego realno sagledavao sve sto se dogadja i iznosio istinu za razliku od nje.

  4. To se ne proizvodi, to se iskopava i preradjuje.
    Proizvode se socijalni slucajevi i beda svake vrste.

  5. Neće se Srbija svrstati nigde jer to je kineski bakar i zlato.Srbija nema pare od prodaje bakra već Kina. Ne obmanjujte narod

  6. Znam da nijedan komentar nije ugledao svetlost, ali uvek sam iskren i kažem da nije sve eps i nagrada.Zasto?Pa EDS-Srbije je van okvira Epsa,tako da ni 20000 hiljada nema,bez obzira na teret koji iznose radnici u veoma teškim uslovima rada.Narod to nezna, misleći da je sve to isto,ali nažalost, podeljeni smo između sebe.Bakar, zlato to su elektromonteri EDS-a,oni su ti koji održavaju mreže i dalekovodi.Veruj te ,ako oni ne nastave provodnik u nedođiju,đzaba nam sve.Veliki pozdrav!

  7. Mrtva trka u zastiti zivotne sredine, ne zna covek ko je bolji, Kinezi ili mi.. A oseti se to na svakom koraku, kako u Beogradu, tako i u Pekingu! Cekim plucima se osreti!!

  8. Госпођа која је дошла као стручњак из банкарског сектора требала је да нам објасни шта је конкретно Србија добила а не да нам јави да су КИНЕСКЕ ФИРМЕ вадећи нашу руду постали шампиони нечега, а НЕ Србија.

  9. Zi dzin
    Sve više eksploatiše Bor i Majdanpek Timočku krajnu. Troši struju sa Djerdapa. Jeftinu. Dugovanja ne izmiruje Epsu. Sad če da uloži u solarnu elektranu. Da ne bude zavistan od struje.
    A Eps nek se koprca . Prebija dugovanja giganta na cenu potrošaća.

  10. Koliko znam ta proizvodnja je kineska, srbija dobija rudnu rentu, ministarka sigurno zna koliku

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.